fredag 19 april 2013

Tårta!!!!

 Jag kan inte riktigt förstå att det har gått redan 3 år sedan vi starta webbutiken!!!! Och så mycket större det har blivit under den tiden mot vad vi trodde och hopppades!! Stort tack er alla kunder och numera vänner vi har lärt känna under dessa 3 år.

Och för att fira detta så har jag gjort en tårta!! Eftersom typ alla mina scrapsaker är nedpackade utom mina art journalböcker och färger så blir det mycket sånt nu. Och inget undantag idag.

Så idag visar jag en tårta baserad på Liquitex Natural Sand, Golden Fluid Acrylic färger samt lite annat smått och gått. Visar först hur den ser ut färdigbakad!
Processen började först med att täcka hela sidan med Liqutex Natural Sand, glömde ta foto på det ser jag. Jag hade redan bestämt mig för att göra en tårta i olika våningar så jag täckte hela sidan lite lagom mycket och sedan lite extra på de olika våningarna av tårtan.

Sen när det hade torkat så blev det att testa de nya färgerna från Golden Fluid Acrylic och så här härligt kladdig blev jag. Jag valde 4 olika färger som ni ser nedan, en turkos, en gul, en orange och en magnenta (stark rosa). De är väldigt dryga så jag droppade bara 1-2 droppar på ett lock (spara alltid sådana så har ni perfekta underlag för färger) och spred sedan färgen på sidan i olika hörn.
Här ser ni färgen på sidan. Ser ni hur härliga färgerna är!!!! Och formen på tårtan ser ni också.
Andra sidan!
Här har jag haft på lite vit gesso med hjälp av en pensel som jag har dragit försiktigt över hela sidan för att tona ner lite av färgen. Sedan har jag haft på lite mer Golden Acrylic färger här och där och även lite matchande färger av Gelatos (har hittat mina igen!!!). Jag har skrivit Happy 3 years med hjälo av svart gesso och doodlat med svart penna, samt med Sew Stamper som en ram. Med den svarta gesson har jag också gjort lite hörn.
Tårtan målade jag med vit gesso och sedan har jag förstärkt det med lite spets på några våningar som jag limmade fast med Multi-medium. Jag har även med svart gesso gjort lite mönster och det gula är en gul Faber-Castell Pitt brush penna. 
 
 Och tittar vi på den slutliga bilden så ser du att jag har gjort lite mer som jag inte har bild för bild på. Med en liten stencil från Crafters Workshop och svart gesso har jag gjort lite mönster här och där. Då har jag duttat med en svamp i svart gesso coh sedan duttat här och där på sidan. Med Lumiere Pewter färg har jag gjort lite små chevron mönster. Jag har även droppat vid Liquitex Ink färg och likaså svart Dylusion mist (hitta inget annat svart som jag kunde droppa).
Hoppas att det smakar!!!