fredag 12 april 2013

Färgglad Canvas!!!

Tänkte visa en canvas som är känd från tv :). Det var den här canvas tavla som jag gjorde när vi var i Karlstad och det var den som blev filmad och visad i TV4 i Nyhetsmorgon. Det var en chock må jag säga att bli intervjuad och filmad men det gick ganska bra.

Nåja, canvas tavlan kom till genom att jag ville testa Dylusion mister som är färgstarka men inte något uns av glitter i tillsammans med Lumiere färgerna. Och då jag vill ha färgstarkt och skulle göra en bild på dottern så blev det rosa och lila som råkar vara färger hon gillar :)

Och så här blev den!!! Spets, hushållspapper, metall, blommor, chipboard bokstäver och annat bös finns i botten. Jag har använt Studios Multi-medium som lim men det går även att använda Mod Podge, Liquitex Gel medium och liknande eller som Kattiz som älskar sin limpistol!!! Jag däremot klarar inte av trådarna kör med lim som kräver torktid :). Dylusion mist och lumiere färg lite om vartannat.


Lite detaljbilder, här ser ni stora blommor som har fått massor av lila på sig.


Metalldekorationer är det mesta från svärmors garage, utehus mm. Det guldiga jag har haft på är flera olika saker, Guldfärgad Lumiere, inka-gold och även Heidi Swapps Gold Lame mist.

Titeln är vanliga Thickers bokstäver - minns inte vilken färg de är från början men det gör inget då de får ett antal lager färg på sig så passar de in ändå.
Vi har slut på 20x20 tavlor just nu men kommer att fyllas på. Men kan säga att det kommer bli fler tavlor till vårt nya hus.

BTW - sorry att jag missade att blogga förra veckan men det var lite hektiskt inför Annexet och jag var bortrest hela veckan och allt krånglade när jag skulle blogga. Tack alla som jag träffade i Annexet.

Och i helgen är vi i Helsingborg - hoppas att vi syns där på Inzipramässan.

2 kommentarer:

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Såå läcker Mia! Läckra färger och dekorationer! Grattis till kändisskapet:)!

cissi sa...

Jätteläcker tavla, älskar färgerna!