onsdag 29 augusti 2012

Underbara Crate Paper

Jag har fått nya papper att jobba med, en ny underbar pojkserie från Crate Paper!! Ååååh, den är helt fantastisk!! Man kan skapa nyföddhetslayouter eller sidor för äldre barn, lekfulla eller annat. Så läckra papper! Och om man inte är så mycket för att scrappa om små bebisar eller pojkar ska man helt titta på baksidorna, för några av dom är härligt mönstrade utan tema!

Idag har jag valt att scrappa en lettersize-sida till Astons album, om hans 3-årsdag. Jag har insett att jag är rätt dålig på att dokumentera till killarnas album, jag har mycket lättare att skapa till mina egna 12x12-album. Men det är nog så viktigt att de får egna sidor också, och när jag fick de här papprena i min hand så har jag redan gjort denna sida till Aston och påbörjat en till Charlies album.

Jag började med att skära till ett papper från Bo Bunny till bakgrunden i letterstorlek. Sedan skar jag till papper, limmade fast dom, la på en kakservett och sedan stänkte jag ut den läckra blå misten från Dylusions (och som du säkert märkt så stänker jag mer av mister än jag sprayar med dom). När allt torkat så sydde jag maskinsömmar runt alla papper för att accentuera dom mer. Jag klippte ut "kortet" med glassen och 3:an ur ett mönsterpapper från Crate och har valt att låta 3:an vara fokuset istället för att skriva rubrik på "riktigt". På med foton, en sticker från samma pappersserie och lite vackra Primablommor och sidan var färdig att sättas in i Astons album.


Fin blomma och gulligt "kort"


Älskar formen på denna sticker! Läcker!


Ha en härlig onsdag och fortsatt vecka, så ses vi snart igen :)
/Helene - webmosterhelene

Material:
Papper: Bo Bunny "Double dot - Chiffon dot" (bakgrundspapper), Crate Paper "Little Boy Blue -Franklin" krämfärgat med rött och och blått mönster), Crate Paper "Little Boy Blue - James" (blått papper), Crate Paper "Little Boy Blue - Oliver" (kortet)
Mist: Rangers Dylusions "London blue" (blå mist)
Dekorationer: Crate Paper "Little Boy Blue" (sticker), Prima "Lucerne - Double deux" (blommor med pistiller), Prima "Petals - Double deux" (gula blommor), Prima SIIC (bling), tårtservett 10 cm*

*slut i webshoppen, men maila och kolla om de har inne

Inga kommentarer: