måndag 6 augusti 2012

Måndag och semester!

Känner att man har slappnat av en del för jag har inte riktigt koll på vilken dag det är!!
Ledsen att det blir ett sent inlägg! Vi håller på att går igenom alla tävlingsbidrag i sommartävlingen, det tar ett tag att välja ut sina favoriter bland alla fina bidrag!!! Det är ju fantastiskt vad ni har skapat, kul att ni har hittat så mycket inspiration och verkar tycka att det har varit bra och utmanande tävlingar.

Just nu under augusti har vi en mellanmånad med avseende månadstävling, kommer igen i september.
Vi har sista semesterveckan denna vecka och är tillbaka på måndag, då startar vi plocka ordrar som inkommit under semesterstängningen, det kommer att vara längre leverans tider än vanligt nästa vecka! Det är också sista veckan på sommarrean! Passa på!!!

Under veckan kommer det att komma en leverans med massa roliga nyheter, bland annat Prima papper, blommor, dekorationer och masker. Sedan kommer vi även börja ta in Gelatos från Faber-Castell och en del papper från My Minds Eye. Men även lite Crate Paper, Doodlebug och Echo Park kan ni se fram emot. Sedan fyller vi även på en del saker som är slut, bland annat Mixed Media-album som har varit så populära.Vi får se hur snabbt vi får upp det då alla anställda har semester under veckan.

Ha nu en underbar vecka!! Perra1 kommentar:

Camilla sa...

Så roligt med lite nyheter. Som jag längtat. :)