måndag 2 maj 2011

Vårpresent

HEJ! Hoppas ni haft en riktigt härlig Valborg med stor brasa och skönsång. Jag fick både och, eller, ja, i alla fall en sångUPPLEVELSE! :) :) :)

Här kommer tips på en vårig enkel peresent – en blombytta med tillhörande blomma.

Blombytta

Superenkel att göra och fin att ge bort (eller som jag, ställa i egna fönstret…). Gör bara en lagom stor fyrkantig kartong med ca 2 cm höga kanter till botten och fäst mönsterpapper runt om och dekorera! Det är samma grund som till presentpåsen jag gjorde för lite sedan. Handtagen har jag gjort genom att runda kortsidorna på en lång remsa, och sedan vika och limma ihop den dubbelvikt med undantag av ca 2 cm från varje kortsida.

Ett enkelt litet kort hör till:

Blombytta kort

Pappren till bytta och kort kommer från magiskt vackra Butterfly Garden från Pink Paislee. Härliga våriga pasteller. MUMS! Det rosa pappret heter Botanical Garden och det gröna är Butterfly Wings som också fjärilarna är utklippta ifrån.

Tre stämpelset har också använts: På byttan har topp och botten stämplats med kantstämplar frånPink Paislees set Daily Junque. Vackra doily-stämpeln är från MME, och slutligen Thank You från Penny Blacks Flower Gallery. Söt liten blomma från Kaiserkraft samt blingstenar från Reprint avslutar det hela.

Ni missar väl inte att Scrap-Perra har fraktfritt i  två veckor för att fira vårens ankomst???

Ha en fin vecka!

Tesa

3 kommentarer:

Maritha sa...

Så påhittigt! Fina vårfärger, det vore kul att ta med som "gåbortpresent"
Kram

Maritha sa...

Jättefin! Men man får lov att vattna med försiktighet.. *S*

Elin (Ellen) sa...

Det var en jättefin idé tycker jag.. väl passande som present till någon. :) Mycket härliga färger i pappren.