måndag 30 maj 2011

Sommartävling!!!

Scrap-Perras Sommartävling!!!

Nu tar vi nästa steg

Så Scrap-Perra kommer att ha en sommartävling som pågår under perioden 8 juni - 31 juli 2011. Du har gått om tid att beställa ett eget kit och hinna vara med i alla tävlingar.

Deltävlingarna
Det kommer vara totalt 12 st deltävlingar som kommer att släppas vid 3 olika tillfällen, 4 st släpps den 7 juni, 4 st vid midsommar och sista 4 den 10 juli. Det kommer att vara en variation i tävlingarna så att alla hittar något vare sig ni är kortmakare, scrappare eller både och.

Alla regler och information för varje deltävling får ni i samband med att dessa släpps. Varje DT-tjej kommer att bidra med 2 tävlingar var.

Första 4 tävlingarna kommer vara

1) 1) Skiss (Umenorskan)

2) 2) Inspireras av en dikt (Dilorf)

3) 3) Färgutmaning (Willea)

4) 4) Något för kortmakare (TesaB)


Tävlingskit

För att delta krävs att du har beställt ett Sommartävlingskit hos Scrap-Perra. Kitet kostar 299 kr och finns i ett antal olika former. Det finns ett antal kit baserat på populära tillverkare samt ett par kit baserat på olika stilar. Exempelvis kommer det finnas kit med Basic Grey, MME, Pink Paislee mm men även ett Vintage/Shabby chic/Romantiskt kit eller färgglatt kit ifall du vill ha ett tema istället. Antingen tar du ett kit som du tror att du gillar eller så tar du en utmaning, du väljer själv. Sommartävlingspaket är din ingång till att delta med ett bidrag i varje tävling.


Redovisning av tävlingsbidrag
Vi använder såklart vårt forum för detta. Du laddar själv enkelt upp dina bidrag i Scrap-Perras forum, under Sommartävling och respektive tävlingsdel. Du är välkommen att börja ladda upp den 7 juni men alla ska vara inlagda sedan kl 23.59 den 31 juli. Det är helt OK att blogga om det i din egen blogg och andra forum efter att du har lagt upp dem i Scrap-Perras forum. Du får gärna länka till oss.

Totalvinnare i Sommartävlingen!
Jag tror ni känner igen sättet att utse en vinnare. Vi kommer att utse en person som totalvinnare i Sommartävlingen! Det är den person som samlat ihop flest poäng i de olika deltävlingarna som vinner hela Sommartävlingen!

Totalvinnaren röstas fram av en jury bestående av Perra och Design Teamet. Vi lägger röster om 5 (för bästa bidraget), 4,3,2 och 1 och det räknas ihop per tävling. När alla har röstat räknas poängen i samtliga deltävlingar samman och den person som fått flest poäng blir Sommartävlingens vinnare!

Vinna kan man med andra ord göra dels genom att få väldigt många poäng i några få tävlingar, dels genom att samla ihop poäng i många tävlingar.

Utlottning!
Vi har såklart även en utlottning av en vinnare i varje deltävling precis som i våra månadstävlingar.

Vinster
Totalvinnaren av Sommartävlingen får ett hemligt paket med material från Scrap-Perra till ett värde av 400 kronor! I det hemliga paketet kommer det finnas massor med mönstrade papper, cardstock och matchande dekorationer!

Den som totalt sett kommer på andra plats får ett hemligt paket med material från Scrap-Perra till ett värde av 250 kronor och tredjepristagaren får ett hemligt paket till ett värde av 200 kronor.

Vinnaren av utlottningen i varje deltävling får ett hemligt paket från Scrap-Perra!

Det sammanlagda värdet av de femton olika vinsterna är över 1500 kronor!

Välkomna att vara med!

4 kommentarer:

cri_kee sa...

Åh, så skoj...hoppas på ett par regniga dagar med andra ord :)

Elin (Ellen) sa...

Oj vad spännande, ska nog kika in i shoppen o se om det ev blir ett litet kit iaf.

Kram

Carina sa...

Hej!
Ville bara skriva och berätta att jag inte kommer in i forumet???Är det fler som har samma problem?

Sonja sa...

Jag har samma problem som Carina, kommer alltså ej in på forumet överhuvudtaget!!???