måndag 9 maj 2011

SMILE

Hej! Vilken helt FANTASTISK helg det varit!!! Hoppas ni haft tid och möjlighet att njuta riktigt. Själv spenderade jag lördagen tillsammans med familj och goda vänner ute i skärgården. Grill, promenad och sollapande på klipporna. Härligt. Jag knäppte en massa bilder och fastnade för en med mina vänner på. De ser precis så där glada och tillfreds ut som man blir där ute. :) :) :)

Smile

Jag är helt kär i Glitz Designs papper. Är inte färgerna helt magiska!?!? Eftersom fotot var så blå/grönt med ganska kalla färger så körde jag utan kontrastfärger på själva layouten för att pappren med de beige-orange-röda tonerna skulle få fritt spelrum. Cardstocken heter Beach och är som gjort för serien Laced with Grace. Jag har använt följande papper: Floral (rosor), Rose (det beige med svag text på) samt Polka (prickigt). Bakom fotot har jag satt en härligt tjock diecut från What not dicut/journaling. Den fick också fungera som titel.

GCD Studios Flourishes chipboards har klätts med papper och pimpats med några champagnefärgade halvpärlor. Lite spets och kopparfärgade rhinestones finns också med.

Smile detalj 1

Jag har vikt en blomma av papper (stansa ut 8 circlar, vik 7 av dem till spetsiga “strutar” och klistra fast på ett scrappapper i en cirkel och fäst den sista cirkeln ovanpå. Klart. Även Tissuetapen är hemmagjord av isoleringstejp stämplad med olika stämplar från Pink Paislee-settet Daily Junque med orange och bruna Tombowpennor. Chalkade också kanterna med lite Chestnut Roan.

Ha en härlig vecka!

Tesa

2 kommentarer:

Maritha sa...

Så fint LO. det tog flera minuter att gå igenom alla detaljer, tufft med fingret....
Kram

Mia KL sa...

Väldigt fin LO, du måste ha jobbat på bra om du har tagit kortet i helgen och redan scrappat. Fin och harmonisk att titta på.