söndag 22 maj 2011

Ett skissblock och ett litet kort.

Jag tycker om utmaningar när jag scrappar. Om det är en skiss, en färgutmaning, ett ord att inspireras av eller något spelar inte så stor roll. Det ska passa in NU med just DET fotot, det är mitt enda krav. Jag tycker också om att rita egna skisser.. Jag har denna veckan gjort mig ett block att använda till just utmaningar. 

Jag har använt mig av de snygga papperna Blue Eyes och Jazz från Cosmo Crickets serie Social Club. För att dra blickarna till titeln har jag ramat in en bit Cocktail med en av de fina ramarna från Kort & Godt. Texten är skriven med bokstäver från Basic Grey. Tyckte att texten rimmade så bra. Iaf på min dialekt där "R" nästan inte hörs när man pratar...  :) Jag har tre olika varianter av blad i detta blocket. En bunt vita, rena och sen dessa två olika varianter av rutor:

 
Jag tänkte att det kunde vara användbara varianter. Stommen till pärmen har jag gjort av pizzakartong som jag har klätt med brun cardstock

Ett litet kort har jag gjort också knåpat ihop. Det är lite kul, för jag gör ju inte kort. Men många kort har det blivit när jag kollar igenom mina anteckningar.. Min svåger fyller 39 år och ska föräras detta kort: 

Jag har använt mig av bitar från samma papper som till blocket. Samma bruna cardstock, samma BlueEyes och jag har använt båda sidorna av Cocktail. Cirklarna är utstansade med den minsta cirkeln i serien av Spellbinders standard circles large. Bostäverna och siffrorna sitter på samma ark från PinkPaislee och sen en blomma som en sista touch. Så där! Grattis! 

1 kommentar:

Stephi sa...

snyggt o coolt