torsdag 5 maj 2011

Nytt märke igen hos oss ....

så välkommen GCD Studios och jag har fått leka med papprerna direkt. Vi fick leveransen idag (onsdag) och som tur är så har vi ju scrap-kväll på onsdagar i butiken. Hoppas på att få se dig där någon gång.

Nåja, vi har fått hem 12 helt underbara papper från Paris Night. Jag har lekt med dessa två papper. De gör inte riktigt rättvisa på bilderna. Första pappret Chapelle har en sammetstruktur på allt det svarta på första sidan. Det andra pappret d´Orsay är ett vanligt papper.och så här blev min LO. Bazzill Kraft i botten och så ett par smala strimor av d´Orsay både fram och baksida ovanför fotot (det är på mig och maken när vi är på semester i Polen för 1,5 år sedan). Och det svarta vid sidan av fotot är framsidan på Chapelle men som jag har mönsterklippt för att få lite mer färg på LOn. Och ännu mer färg blev det med olika Prima blommor och lite egenvirkade blommor, brads från Reprint och Rhinestones från Reprint. Och lite crackle paint vid sidan om fotot och handskriven journaling.

Lite beige organzaband för att få lite mer effekt och tags från Teresa Collins Travel Ledger.
Mera närbild, ni ser även lite av de hårda plastblommorna från Prima, I LÖV dem!!
Hoppas att ni kommer att gilla dessa papper lika mycket som jag, det är flera som har sammetstruktur i mönstret och några är lite svagt skimrande.

1 kommentar:

Marie Wisén sa...

Jätte läcker LO!!!!
Mumsiga papper!!

Kram Marie