torsdag 19 maj 2011

För 10 år sedan...

så såg vi ut så här, jag och min man. För det är nämligen 10 år sedan vi gifte oss den 16 juni. Jag råkade springa på det här fotot nyligen och kunde inte låta bli att scrappa det. Och tyckte att de härliga papprerna från GCD Studios Paris Nights passade utmärkt.

En Hocus Pocus coredination cardstock i botten som är svart och vit (sandpapprat det lite i kanterna). Och sen två mönstrade papper från GCD. Först Le Jardin som jag har mönsterklippt och edgat kanterna på. Den här sidan är lite skimrande. Ovanpå det har jag Louve som har sammetsliknande struktur på det svarta.

Fotot har två fotomattor, först en vit och sedan en cremefärgad. Och så har jag nyligen gått på kurs hos Willea och där fick vi lära oss att klippa och lägga lager på lager. Så jag har verkligen öst på...

Nere i ena hörnet är det en hög med blommor. Först valde jag gardenia blommor från Irene´s garden (som vi har i flera färger och ska en vacker dag hitta upp i webshoppen). De röda har jag sprayat med Smooch Spritz Vanilla Shimmer som gav en härlig effekt.

Därtill har jag lite utklippt från Louve och även egenvirkade blommor. Datumet är skrivet med en bingobricka från Tim Holtz och bokstäver från Tim Holtz (ska upp i shoppen närsom helst) på en sheer log journaling från Maya Road. Ni ser även lite utstansade swirls med en die från Tim Holtz/Sizzex.
I det motsatta hörnet lite blommor från Irene´s garden, Prima, stämplade och utklippta fjärilar (Pink Paislees Parisian Elements som är slut) samt en motivbingobricka från Maya Road. Jag har även klippt ut lite "rutor" från GCDs papper Paris Market.

Dold journaling på en tag som har en clips från Tim Holtz (som är nytt och ska upp i webshoppen)
Vit diecutram från Kort & Godt och de silvriga pearlsen kommer från I-rock och är ditsatta med verktyget så klart!
Tack för titten!! Ha en härlig torsdag.

1 kommentar:

Willea sa...

Så vacker layout, Mia!!