söndag 6 mars 2011

GRATTIS!!

Idag fyller Perra 35 år.. Hurra Hurra Hurra Hurra!!   Så medan han är på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad så tänkte jag berätta för er alla att han fyller år..  När han är upptagen med annat menar jag..  ;)

Jag har gjort ett kort av den härliga serien Its your day av FancyPants, till Perras ära idag.. 
Alla blå paket är flockade, som sammet, på ett transparent plastark. Jag använde Nellie Snellens Multiframe die Oval1 och stansade ut i två papper, både My day och RSVP. Siffrorna är urklippta från andra sidan av My day.  Enkelt dekorerat med en bit orange band och en hjärtpin. Ett vitt CS som grund. 

När man använder NS diesen så kan man ju ta vara på "skräpet" som blir över, runt det man stansade ut. Det  blev ett grattiskort till. Här har jag använt samma två papper My day och RSVP. Blomman är en stickers från Pink Paislee's Sweetheart serie som jag fäst med två hjärtbrads. Alfabetet kommer från CosmoCricket och sitter på 3D kuddar för att få lite volym i kortet. Det sitter även likadana kuddar under mitten av rosen. 


Det sista kortet har jag gjort med täta kontroller av min 13 åring. Hon skulle ge bort kortet, men ville inte göra det själv. Rosa och Rött är ju modefärger att blanda, även om det bär mig emot ibland.. Ett Rosa CS, det röda papperet heter Love Notes och texten är urklippt ur Persuasion- moments. Lite blå blingblommor ur Persuasion serien, även stickersen med ugglan kommer där ifrån. Rosa halvpärlor, urfin stor ros och två små rosor kompletterar kortet. (blommorna ligger inte i shoppen än) 
 

Själv skulle jag ha varit med i Karlstad, men det blev lite ändrade planer, lite hastigt och olustigt. Jag hoppas att alla som var/är där har haft en härlig helg och att ni handlar riktigt mycket i Perras Shop! 

Än en gång, Grattis på Födelsedagen Perra! 

7 kommentarer:

onkis sa...

GRATTIS!
Kanske syns på mässan idag.

TesaB sa...

Hipp Hipp Hurra för Perra idag!

Fiiiiint, Dilorf!!!! Så läckra färger!!! Vi saknade dig!

Scrap-Perra sa...

Jag tackar för uppvakningen!!!

Det var många underbara kunder som gratulerade mig i Karlstad!!!

Vi saknade dig, det hade varit så roligt att träffa dig, men det blir någon annan gång!!

Tackar!!
Perra

Scrap-Perra sa...

Jag tackar för uppvakningen!!!

Det var många underbara kunder som gratulerade mig i Karlstad!!!

Vi saknade dig, det hade varit så roligt att träffa dig, men det blir någon annan gång!!

Tackar!!
Perra

EllenS sa...

Det var ett läckert grattis kort du gjort Dilorf :)
Härliga färger o former..
Elin

Mia KL sa...

Jättefina kort allihop, och det var kul att se kortet live som kom fram idag :)

Maiden sa...

Grattis i efterskott till Perra!
Å till Dilorf: superläckert!! me like!!
Kram