måndag 7 mars 2011

Nyheter som har kommit in...

Förra veckan var väldigt intensiv. Vi förberedde oss inför mässan i Karlstad samtidigt som det REGNADE in nyheter. Vi håller på och jobbar på att få upp dem i webshoppen men tills dess så tänkte jag presentera dem för er här.

Första verktyget att presenteras är i-top v2.0. Det är ett verktyg att göra egna brads, magneter eller pins med JUST det pappret eller tygbit eller bild du vill ha. Hittar du inget passande att dekorera med kan du skapa det själv. Verktyget kommer med en dvd skiva där det finns en film att inspireras av. Ni ser exempel på hur det kan användas på TesaBs kort nedan.
Här ser ni d-stress tool. Den har tre stycken verktyg i ett som kan användas i olika syften. Den ska du använda för att göra mönster, en för grovslipning och en för finlir slipning exempelvis när du har klätt en chipboard med papper. Ni kommer få se massor av detta framöver.
Nästa verktyg är I-rock tool. Det är en värmeverktyg som används för att sättta fast pearls och rhinestones som har smältlim i botten och med verktyget som blir varmt så värms det upp och sen när det svalnar sitter de fast som berget. Ni ser lite av det som TesaB har gjort på sitt kort nedan.
Dessa härliga 3 serierna från Sassafras Lass har landat hos oss. Vi har även tagit in lite blommor från Sassafras Lass.
Även Echo Parks senaste For the Record har kommit till oss.
Och Springtime (men den säljs förnärvarande som kit för 154 kr)
Och sist men inte minst har vi fått in Websters Springmarket, härliga papper med lite mat, trädgårdsland tema. Vi har alla papper, vellum och diecut pappret. Paperpaden tog slut i helgen så vi får beställa fler likaså journalingcards.

Så nu jobbar vi på för fullt med att skicka alla ordrar som har kommit in, uppdatera saldo i webshoppen, lägga in nytt i webshoppen och beställa nytt på allt som är slut. Så ni kan se att det är en hel del som ska göras så ni får har lite tålamod.

Tack återigen alla som vi har träffat i helgen. Superkul att få prata med er.

1 kommentar:

Umenorskan sa...

En d-stress tool följde med mig hem, ska bli spännande att testa.