fredag 11 mars 2011

Strandlek

Mitt första riktiga DT-inlegg och i dag tänkte jag visa upp en layout med papper från Websters- Seaside Retreat.  Tänkte den här gången utmana mig själv med att scrappa i en lite annorlunda stil än jag brukar, inte bara använder jag Websters, men jag har lite flera lager än jag brukar också.


Jag köpte lite tyger för länge sedan och tänkte att äntligen kunde jag få användning för det på en strand-LO.
Den bruna thickersen jag använde  heter Darling Chestnut. det är et chipboard alfabet¨ som är mellan 2-1,5 cm höga.  Inte heller nu har jag sytt med symaskin runt, men fuskat lite och gjort hål och så ritat med Zig -Journal & Title Chocolate penna. Samma penna har jag använt lite lite journaling nere till högre. De turkosa blommorna kommer från Prima Floret - Thyme och små halvpärlor som också kommer från Prima, Line Pearl Crystal - Babies Breath.  Under rubriken strandlek finns en Inkidostämpel med datum och månader. I webbutiken finns en lite annan version av Kalenderstämpeln, men den har samma funktion med månader och datum.

Lite närbilder

Först målade jag Kraft cardstocken med lite akrylfärg, så ett lag med tyg. Det mönstrade pappret, A Seahorses Legend har jag blött ner och böjd lite för att få lite höjd på den innan jag chalkade den med  Chestnut Roan.


Ha en trevlig helg.

3 kommentarer:

Mia KL sa...

Den är sååå snygg. Jättefint med tyget i bakgrunden av fotot.

Sophie sa...

Riktigt snyggt med alla små detaljer, och läckert med tyget bakom fotot.

TesaB sa...

Helt underbar!!! Fantastiska färger och detaljer. Och hur läckert är det inte med säckväven!!!