fredag 25 mars 2011

Echo Park paper och flanellsblöjor....


Echo Park Paper har släppt flera snygga serier nu i vinter och jag har på använt material från både Springtime och For the record.  Springtime finns i web-butiken som kit bara, medan For the record  finns båda som kit och enkeltpapper.  Det gröna pappret heter Seasonal Stripe och det ljusblåa heter Spring Feathers. For att få lite höyd på pappren har jag sprayet vatten på kanterna och böjd de lite. Har också ritat med svart Zig-penna för att få lite mörkare kanter.   Ofta är det roligt att leta fram lite udda saker att skapa med. För att få lite liv till dagens layout har jag letat fram en vit flanellsblöja som jag har klippt till och chalkat med svart färg.   Har många flanellsblöjor hemma som jag använde på skötbordet när barnen var små så jag tänkte det var bra att hitta en ny användning för åtminstone en. 

 Den svarta bordern under fotot kommer också från Echo Park Paper  For the records Alpha stickers. Det samma gör också rubriken - moro i sanda - som på svenska betyder kul i sanden. 

Prima har kommit med många nya snygga blommor och även om jag inte är en riktigt blommänniska (tror vi totalt har 5-6 blommor hemma bara) så tycker jag om många av de nya blommorna. Det är speciellt färgerna som tilltalar mig. Riktigt färgstärka blommor finns det, som den här gröna blomman Treasure Rae - Emeral Sea   Prima har också släppt några spännande hårda blommor, Primas Arco Iris - Reflections som jag tyckte passade här. Det finns många andra spännande hårda blommor i webshoppen.

Springtime  har många fina stickers på sina element stickers papper.  Den rosa fågeln, den gula och den blåa kanten samt fjärilarna är alla hämtade från Element stickers pappret.

De svarta ringarna är stämplade med en Xider flaska som maken har varit så snäll och köpt till mig på Systemet.

Det har kommit många nya band i webbutiken och speciellt Primas pom pom band har jättehärliga färger.  Uppe till vänster ser ni en gul Pom Pom  Längst till höger syns det  svart/vita bomullsgarnet  som finns i flera olika färger som jag har använt.

Hoppas snart det blir vår, men här har det snöa/kommit lite hagel, så det kan nog dröja ett tag.

Ha en trevlig helg, själv ska jag pyssla hela helgen på pysselträff.

 Christin/Umenorskan

2 kommentarer:

Sophie sa...

Superfin layout med massor av härliga detaljer! Mycket snyggt med tygblöjan, det ser man inte ofta på en LO;-)

Kamilla sa...

Sååå snyggt!!
Lite otippat med tygblöjan, men är man scrapnörd så är man :) *tummen upp*