torsdag 24 mars 2011

Coredination och Sassafras Lass

har jag lekt med idag. Jag har tagit en svart coredination från Hocus Pocus Cauldron med ljusrosa i botten och sedan kört med sandpapper över för att få fram färgen. Detta för att det skulle passa med Paper Crush från Sassafras Lass som finns i butiken. Jag har använt Sweet Smooches (fram och baksida) och Love Notes (fram och baksida). Jag har skrivit en dold journaling på en bit papper från Love Notes som jag har gömt bakom fotot där jag beskriver lite mer om bakgrunden till fotot.

4:an ni ser är en träbit från Tim Holtts nyheter som inte har blivit upplagda ännu. Även de 3 pärlorna är nyheter från Imaginisce: I-rock glam rock - Metallic. (Ligger under Dekorationer, Pearl och Rhinestones, Imaginisce). Med hjälp av en värmepenna I-Rock så fäster du fast pärlor som har smältlim i botten och de sitter sen som BERGET. Smått beroendekallande skulle jag säga.

Och här nedan ser ni härliga blommor som är en nyhet hos oss. BHS heter märket och blommorna Irene´s garden. Finns i många olika färger och former.

Jag fick lite tid över så jag gjorde ett kort också. Vit cardstock i botten, mönstrat papper, svart cardstock och sedan en ruta från Love Note-pappret. Och tre stycken Glam Rocks pärlor i hörnet och KLART!!! Jag har även haft på lite Glossy Accent på bokstäverna, lite kluddiga blev de då jag råkade lägga papper över innan det hade torkat (hmf)
Tack för titten och välkommen åter

2 kommentarer:

Marie Wisén sa...

Så fint komponerad LO!!! Mums för Glossy!!!!! :)

Kram Marie <3

TesaB sa...

FIiiiint! Det är så läckert med det slipade coordinationen! Jättesnyggt kort också, härligt med all glossy accent!!!