tisdag 22 mars 2011

Vilken soppa!


Websters pages Spring Market är helt underbara papper som inspirerar till att scrappa fotografier om bl a matlagning och våren - som vi väl får säga är på god väg nu! Jag inspirerades av både matlagningstemat och att scrappa utebilder, den här layouten handlar om när barnen rört ihop en "soppa" med grus, blad och vatten :)

Jag har använt diecut-pappret tillsammans med ytterligare ett i serien, Simple Pleasures. Det senare pappret har jag formklippt efter diecut-pappret, så att det blev som en ram runt. Serien ligger inte i webshopen ännu, men det går bra att maila Perra om ni vill handla. Till den här kollektionen finns också söta stickers som jag använt flera av. Några har jag satt på 3D-kuddar för att få dem att "poppa" lite. Även bokstäverna är från Spring Market.

Naturligtvis var det ett måste att dekorera den här layouten med nya, vackra Primablommor! Bland annat har jag använt Softees, Annabel och De Soire, Bistro. Små, söta rosor som heter Sculpture roses, har jag placerat lite här och var.


Runt bilden på skålen med "soppan" har jag fäst en vit diecut-ram. Den kommer snart upp i webshopen.


Hoppas ni fått lite vår-inspiration nu! Här nere i Skåne har det varit härligt vårväder i helgen som var, med sol och över 10 grader. Det blev självklart fotat en hel del, måste ju ha nya bilder att skapa med :)

/Helena

4 kommentarer:

Sara sa...

Jättefin och färggrann!

Mia KL sa...

LÖV IT, LÖV IT och LÖV IT. Sa jag att jag LÖV IT???!!!

Maritha sa...

Den är alldeles alldeles underbar!! Så läckert med alla färgerna till de svartvita fotona!

Ziro sa...

Wow vilken underbar LO! Blommorna på pappret och de "riktiga" blommorna smälter ihop på ett underbart sätt! Superfint med svartvita foton som kontrast till allt färgglatt!