onsdag 23 mars 2011

Steampunk!


Av Graphic 45´s papper "Steampunk Debutante" har jag skapat denna provdockas kläder inspirerad av Steampunk.Jag älskar metall... Här har jag använt metall från Tim Holtz. Öljetterna är från egna gömmor. Kugghjulen är en die från Tim Holtz målade med guldfärg som jag blandat sand i....sanden kommer från barnens sandlåda, busigt. ;) Kugghjulen är smutsiga av "olja" (Distress Refil)

Alla papperskanter är chalkade med Distresse Ink "Valnut Stain". För övrigt en mycket bra och användbar all-round färg. Ett tips när du chalkar kanterna med Distress eller annan stämpeldyna kan vara att använda en "Fingerdutt" då får du riktigt fint färgade kanter.

Vingarna har jag målat med Distress Crackle Paint Clear - Rock Candy det gav vingarna en halvblank sprucken yta.För att smutsa ner klänningen med "olja" har jag stämplat med bubbelplast doppad i Distress Ink Refill "Valnut Stain". Refillen är super koncentrerad så klänningen blev lite väl smutsig här och var... Men kvinnan som bar klänningen har nog arbetat hårt med sina uppfinningar. ;)

Detaljerna, på bältet samt klockan i halsbandet är lackade med Crackle Accent.
Även bältet har fått sig en omgång av bubbelplasten.Baksidan med korsettens snörning, de långa släpet och vingarna. Ser du att ena vingen kikar på dig? ;) En typisk "Marie-detalj" jag tycker det är roligt att leka med mönstret/bilderna på papperet. Även bak på bältet sitter en detalj utklippt från ett av mönsterpappren. Papper från G45 är otroligt detaljrika, du hittar många fina dekorationsdetaljer på pappren.

Tack för titten! :)
Kram Marie

11 kommentarer:

Sarah sa...

Jag säger bara WOW, SÅÅÅÅ cool!!!!!!
Massa kram!!!!

Umenorskan sa...

Hur snyggt som helst !!!

Cornelia sa...

Jisses! Vilken GREJ! Fantastisk!

ulrika sa...

Heeeelt otroligt, vilken ingenjörskonst! :D Du är allt bra duktig du, Marie. Kram!

Mia KL sa...

Skitsnygg...och ni som vill ha dessa underbara papper så får vi idag påfyllning av dem.

~ Sophia ~ sa...

Underbart läckert och mycket inspirerande Marie! Du är såå jäkla duktig!

Kram!

Millanprillan sa...

Hur häftig som helst!

/Millan

Nettan sa...

Den var riktigt läcker!
// Nettan

Carina sa...

Den här var ju bara sååå häftig.
Jätteläcker med andra ord!

Willea sa...

Underbar!!

TesaB sa...

Helt makalöst läcker!!!