söndag 13 mars 2011

Gå-bort askar..

Jag tycker om att gå hem till folk och hälsa på, helst sådär lite utan anledning. Och då är det ju alltid trevligt med en gåva, om än en liten sådan. Så små askar är alltid bra att spara på.

Ni vet de där plasttuberna som Prima har och levererar vissa blommor i? Denna heter Fairy Flowers.
En sån tub tog jag och dekorerade. Blev så fint i CosmoCrickets Togetherness serie.. Jag använde ganska mycket dubbelhäftande tejp för att fästa Kite Strings vid plasten. Använde baksidan av samma papper till att göra en topper. Skar till en cm breda remsor av Reunion och fäste i nederkant och mitt på ungefär. Den lilla skylten som jag fäst har jag använt Pinweels, Kitestrings till och fåglarna är klippta ur Birds of a feather. Alfabetet kommer från Pink Paislee. En filtblomma som fått en blingbrad i mitten kompletterar den nyklädda tuben. Eftersom denna plasten inte är avsedd för mat, så ska man fundera på vad man ger bort. Men att fylla den med inslagna godisar borde ju fungera, eller någon liten present. Ett halsband, eller något annat.

En annan sak som är bra och ge bort är ju en Toffefee-ask. Antingen med chokladen kvar, eller fylld med något annat. Roliga är de att altra, kartongerna. De är lagom stora så ett papper räcker runt hela, utan större problem. Även här har jag använt den härliga Togetherness-serien.

Jag har använt mig av flera papper ur serien. Kite-string, Reunion, Pinweels och All a flutter. Den röda ramen är från seriens Chipboard Stickersark och den har jag fyllt upp med två olika sorters rosor från Prima, Cottage blossoms och Trellis Roses. Två små charms i form av fjärilar en i silver och en i brons. Tygfjärilen kommer från egna gömmor. Alfabetet är från Jenny Bowlin. En närbild på de fina blommorna.  
Jag hoppas ni haft en trevlig helg!
~Maritha ~ Dilorf ~

2 kommentarer:

TesaB sa...

De blev sååå läckra! Grymt fina papper and vilka härliga presenter att ge bort. Noterar tub-varianten. Har ett par som står nästan tomma på skräphyllan, och det kommer de inte att få göra länge till!

Mia KL sa...

supersmart och superfina. Gillar chokladasken MASSOR...