tisdag 18 januari 2011

xoxo

Min layout med papperna från BoBunny, Persuasion, blev faktiskt en inspirationslayout till månadens utmaning - lek med cirklar, minst tre och minst en ska vara ett foto. Layouten handlar om hur ofta jag gör just kärlekslayouter till mina barn :)

Jag har gjort layouten cirkelformad och underst finns pappret Dot. Över det har jag lagt pappret Blooms, den ljusrosa baksidan. Sen har jag klippt ut några blommor och blad ur pappret My Sweet. Samma papper fick också plats under fotot. Själva fotot sitter på en utklippt blomma ur ett papper med matchande cutouts.


Övriga dekorationer är en journalingruta från Prima, Annalee, rosa Primarosor, rosa minirosor, vita små Primablommor, en ljusgrön Primablomma, ljusgröna blad, rosa halvpärlor och chipboard alfabet från Basic Grey, Curio. De stora rosa Primarosorna och de små vita blommorna finns inte i webshopen ännu, men kommer snart.

Lite journaling blev det minsann på den här layouten, runt hela kanten har jag skrivit.

Underbara papper att arbeta med de här! Massor av roliga motiv att klippa ut och läckra färger som det är lätt att matcha dekorationer till.
Hoppas ni har en härlig vecka och att ni blir inspirerade av våra BoBunny-alster!

3 kommentarer:

Mia KL sa...

Love it, love it, love it!! Supersnygg LO.

Cornelia sa...

Du är helt fenomenal, kvinna! Vilken LO!!! WOW!

UmeNorskan sa...

Vilken söt layout !