torsdag 13 januari 2011

Då var det min tur att leka...

här har jag lekt med lite Mist som vi inte har i butiken men funderar på att lägga till i sortimentet. Läs lite längre ner så har ni en möjlighet att påverka.

Den här LOn har jag gjort utifrån vår månadstävling. Det ska vara en LO med 3 cirklar varav minst ett foto ska vara en cirkel. Pappret är Pink Paislee Parisian Anthology Beautiful Butterfly. Första cirkeln är att jag har med Old paper distress ink distressat runt om på pappret och lämnat en cirkel i mitten orört. (syns knappt på bilden). Sen har jag även mistat lite med Tattered Angels Glimmer Mist Sand och Riptide på pappret. Runt fotot har jag gjort en ram av en del av Element pappret lika så fotomatta runt det runda fotot(andra cirkeln + foto som är runt). Titeln är skrivet med Thickers samt MLS ministickers som bildar den tredje cirkeln. I butiken finns det band och spets som jag har lagt på LOn och det mönstrade pappret på båda sidorna om fotot kommer från Element pappret. En prima fjäril syns på bilden lika så lite pearls och MLS stickers.
Blommor från Prima och Graphic 45 (de är slut just nu men ska fyllas på.) Studs och pearls i mitten samt lite löv.
Så här snyggt lyckades jag få det med glimmermisten. Det är härligt att det embossade på pappret syns som text. Ni ser även att jag har embossat en stämpel från Pink Paislees Parisian stämpelset och kört lite Perfect pearl på. Det var SÅÅ kul att leka med Glimmer Mist och jag är supernöjd med mitt första försök. Så nu tycker jag att vi ska ta in det i sortimentet. Men då behöver vi er hjälp. Vad för märke tycker ni att vi ska satsa på och varför? Vilka färger är mest intressanta? Lämna en kommentar till inlägget och vi kommer att lotta ut en liten vinst till en av dem som har lämnat senast fredag den 14 kl 18.00.
Jag har även lekt med de nya papprerna från Graphic 45 Once upon a Springtime (fördelen med att vara DT på hemmaplan är att jag får se allt det nya direkt ;). Jag har även använt en av de nya stämplarna som vi har tagit in men ännu inte finns i shoppen. Det är från Crafter Companion SWALK och den här stämpeln heter Thinking of you. Det finns två textstycken som passar till stämpeln som man kan använda på skylten. Eftersom kortet är till en kollega som ska sluta så passade den här texten bättre ;).
Kunde inte låta bli Glimmer misten så jag har haft på lite Sand på den vita blomman:)

Som dekoration på kortet har jag stämplat med en fjärilstämpel från Pink Paislees Parisian Anthology stämpel (åter i lager nu) på baksidan på det mönstrade papperet med Walnut Stain distress ink färg. Och så har jag haft på ett lager med Crackle paint, det har inte riktigt torkat ännu men jag tror att det kommer att bli jättesnyggt.
Nu får jag hoppas att kollegan inte tittar i den här bloggen på en vecka för det är inte förrän då jag kommer lämna över detta kort.
Tack för titten och kom ihåg att lämna en kommentar.

9 kommentarer:

Umenorskan sa...

Hade varit roligt om ni hade tagit in de här misterna. Har så lust att prova de....

http://www.studiocalico.com/store/glimmer-mists

Cornelia sa...

Härligt att du har haft lite scraptid! Och resultatet... oj oj oj, vad fint!!!

Sara sa...

Jag gillar också glimmer mister. Om ni tar in dem till shoppen så ta in några basfärger (och några coola) ;)

Maritha sa...

Så läcker layout! Och kortet var himla fint det med..

Hade jag bott närmre hade jag hjälpt er packa upp.. :D

susanne´s smulor sa...

Oj vad fint! Jag blir så himla sugen att göra lo:s när jag ser din. Har bara gjort en än så länge...men det blir väl. Ha det gott/sussa

ingba sa...

Jättesnyggt. Jag har köpt några glimmer mist, pearl (som bara glittrar) samt några med färg. Jag tycker det är jättesnyggt när andra använder men tycker inte att jag får till det själv. Om ni bestämmer er för att ta in mist (vilket jag tycker) så passa gärna på att tipsa lite om hur man lyckas och vad man skall tänka på.

Scrap-Perra sa...

I scrap-perras forum www.scrap-perra.se/forum finns det en tråd där man kan fråga mitt DT hur dem har gjort. Du har chansen att bli först att ställa en fråga om hur de använder Mist.

Willea sa...

Superläckra alster Mia! Jag älskar ju mist, så jag blir överlycklig om ni tar in det :)

Scrap-Perra sa...

Tack alla för kommentarer. Tar gärna emot ännu fler förslag och kommentarer.

Grattis Sara, du får ett litet paket på posten. Skicka din adress igen (vet att du har vunnit tidigare men sparar inte adresser i onödan).

Trevlig söndag