onsdag 12 januari 2011

Bo Bunny & Fancy Pants

Idag börjar jag med att visa ett bröllopskort. Det mönstrade pappret är Fancy Pants Hot Chocolate Wrapped in Chocolate. Pappret är dubbelsidigt och har ett fantastiskt snyggt mönster i brunt på baksidan. Jag måste skaffa mej fler!

Den otroligt vackra röda blomman kommer från Prima, förstås.

Stämplarna har jag embossat i brunt. Och jag vet att embossing powder är på ingång i butiken!


Kortet är Z-vikt. En vikning som är väldigt enkel, men ger en fin effekt på kortet, tycker jag.Till vänster har jag använt Fancy Pants Hot Chocolate Dark Chocolate. Samma mönster men med en vacker brun bakgrund. På det har jag satt namnen på brudparet, utstansade med QK Maddie Anne och här har jag använt baksidan av samma papper, som har ett diskret mönster i matchande ljusblå nyans.Ett kort till en blivande 60-åring som gillar mercedesbilar. Så löd beställningen som resulterade i detta kort med Bo Bunnys Cambridge Chess som bakgrund. Pappret är så snyggt och effektfullt att jag inte alls ville dela det eller dölja det med en massa dekorationer.

Jag letade reda på en bild av en merca av samma årsmodell som jubilaren och sen fick det bli diverse metalldekos ur mina egna outsinliga (?) gömmor. Bakom motivet har jag två smala remsor av Bo Bunnys Cambridge Post, där jag rullat ändarna runt ett penselskaft för att få lite snygga krusiduller.

Vidare fick jag veta att mannen skulle ut och resa och då är det "bara vodka och cocacola som gäller", så därav den lite ovanliga dekorationen med flaskor... *S*

Till vänster har jag gjort en ruta med texten till Orups merca-låt. Den är dock lös fortfarande, då jag låter beställaren själv avgöra om den passar mottagaren eller inte. Jag har förberett med dubbelhäftande tejp på baksidan.

Önskar er alla en fin januari-vecka, så ses vi igen nästa onsdag!
//Cornelia

1 kommentar:

TesaB sa...

Vilket jättefint kärlekskort!!! Och jag gissar att 60-åringen blev överlycklig åt sitt fantastiska årsmodellskort! Så smaaaart och snyggt!!!