fredag 14 januari 2011

Gosa lite

Hittade en rolig skiss på Bo Bunny bloggen och när jag hade fått så snygga papper från Bo Bunny så var jag ju bara tvungen göra en layout baserad på skissen. Några gånger när jag ska utmana mig själv försöker jag att gå lite utanför min egen komfortzon som är vit cardstock och det har jag gjort här.  Jag har använt ett rött papper från Bo Bunny som heter Love Notes från Persuasionserien  som bakgrundspapper.  Jag har vänt skissen och spegelvänt den för att passa bättre med det randiga pappret  Stripe (Persuasion). Från samma serie har jag också använt My Sweet,  klippt ut en journalingruta från Cutouts, och använt Love Birds pappret. Från serien Love Bandit har jag använt Bee Mine, Love U Deerly och klippt ut en remsa ur DieCut pappret.


Mina barn är tidvis riktiga gosiga ungar, den lilla stunden de vill sitta still... Storebror vill gärna ha med lillasyster på saker och vill hon inte komme direkt så bär han henne dit han vill. Här har han burit och suttit henne ner på täcket. Han ville jag skulle foto dem. Även om han vill bli fotad så är det lite värre med att få honom att titta direkt i kamera.

Blommorna jag har använt från Prima är tyllblomman Prima Madrigal blossom maestro mauve, Prima - Pattern Coordinates - Jack & Jill och Trellis rosor. Har också använt  rosa ros från Reprint.

För att rama in layouten har jag gjort hål runt hela bakgrundpappret och ritat så det ser ut som det är sytt med maskin.  Mitt lilla scraprum är lite för lite för att jag ska ha symaskinen framme så då får man fuska lite.

- Umenorskan

3 kommentarer:

Maritha sa...

Så intensiv den är i färgen! Me like! Massa härliga blommor och papper på lager.

Så fin den är!

Cornelia sa...

Verkligen iögonfallande och väääldigt vacker! Underbart foto också.

Sophie sa...

Mycket snygg!! Gillar hur du fått till lager-på-lager utan att det känns för mkt! Bara älskar blommorna i det vänstra hörnet, blev superläckert!!