torsdag 20 januari 2011

Inte så Rååååsa med Bo Bunny

jag har också lekt med Bo Bunny Persuasion men valde att inte göra den så rååååsa med tanke på bilden som var väldigt blå!. Bakgrundspappret är baksidan på Moments och så har jag använt Love Notes (det röda), Blooms (baksidan dvs det rosa bakom fotot) och Cut outs (journalingen). Från Love Notes har jag även klippt ut lite ord som Love och 2 Cute och dekorerat. Titeln är skriven med Pink Paislees Sweetness Alphastickers. Tygblommorna kommer från Prima och den vita blomman från Bo Bunny Winter Joy serien, tillfälligt slut.

Wellpappstjärnan finns i shoppen (tror att den inte har hittat upp i webbutiken) och texten är MLS bokstäver. Och här ser ni att jag har förhöjt runt pappret genom att köra på lite 3D lack på lite detaljer.
Jag är nog mest förvånad över att jag gjorde den här LOn på drygt 1 timme, det är snabbt för att vara mig som är en lååångsam scrappare.
Och jag är sååå stressad över mitt jobb just nu att jag inte alls minns var jag hittade skissen som jag har utgått ifrån. Så alla ni som tycker att ni känner igen något i upplägget, ta åt er ;)
Nu kommer jag ägna lite tid på kvällarna åt att fundera på vad vi ska kika in på Formex mässan i helgen, har ju förmånen att få följa med maken dit och bestämma vad vi ska köpa in. Lyllo mig eller hur??!!!

1 kommentar:

Cornelia sa...

Ja, lyllo dej!

Köpt nåt fint, vetja! *S*

Och du, LO-n är ju hur mysig som helst!