fredag 21 januari 2011

Bo Bunny Love album

Det är för mig en riktig utmaning att göra minialbum, har försökt några gånger på presenter, men aldrig riktigt om familjen, men det var faktisk riktigt kul. Jag har har fortsatt från förra layouten jag gjorde som GDT med temat syskonkärlek. Barnen tycker som tur är om varandra så mycket.

Minalbumet som jag har använt är ett My Word - LOVE chipboard album från Bo Bunny.  Det förste jag gjorde var att måla med turkos akrylfärg på kanterna av albumsidorna.  Därefter ritade jag av bokstäverna och klippte ut och limmade fast.  Jag har chalkad kanterna med brun chalk och ritad en smal brun kant med en Zig -Journal & Title penna (Chocolate).De är jättesköna att rita med och har en tunn kant på den ena sidan och en lite tjockare kant på den andra sidan för kalligrafi eller liknande.
Papperna jag har använt mig av i minialbumet kommer från två olika serier från Bo Bunny, Love Bandit och Persuasion. ( i varje serie är det 7 papper).På L har jag använt Persuasion-My Sweet och Persuasion-Moments, på O har jag använt Persuasion-Moments och Love Bandit - Bee Mine, På V har jag använt Persuasion-Blooms och Love Bandit - Love U Deerly och LoveBandit - DieCut, på E har jag använt Love Bandit - Stripe och Persuasion-Blooms  och på de två sista sidorna har jag använt Love Bandit - In the Woods fram och baksida.
Jag tycker det blir jättesnyggt att använda massa band på albumringarna och jag har bland annat använt  organzaband, som snart kommer i webshopen. På förstasidan har jag använt en Primaros som inte heller finns i webshopen ännu, men kommer snart.

- Umenorskan 

4 kommentarer:

cri_kee sa...

Det här albumet är riktigt snyggt...
härliga färger och fina detaljer.

Mia KL sa...

Åhh härligt album. Ska nog ta mig i kragen och göra det där minialbumet om min och makes miniresa för drygt 1 år sedan...kanske skulle göra det till alla hjärtans dag present!

Cornelia sa...

Minialbum är härliga! Ditt är verkligen fint!

Sophie sa...

Supersnyggt!! När jag såg ditt album blev jag genast sugen på att göra ett likadant, så nu har jag beställt samma pappers serier och ett LOVEalbum. Passade på när Perra har rabatt;-) TACK för inspirationen!!