söndag 16 januari 2011

Jag har fuskat..

Japp så är det. Jag har fuskat ihop en layout. Perra blev väldigt tyst när jag sa det till honom häromdagen.. :) Kan man fuska i scrapbooking? är den mest naturliga frågan och det är klart att man kan. Kolla här:  

¨
Ser ni vad det är? Jag har använt mig av ett härligt papper från PinkPaislee, "Pretty Lace" som bakgrund. Till det är det spillbitar från FancyPants serie "Its your day". Stjärnorna kommer från ett stickersark från PP Sweetness serie och härliga bokstäver från Pink Paislee och Basic Grey. Små monster från JillyBeanSoups "Monster stew".  

Så då till mitt fusk. Alla bilderna förstås. Jag har beskurit dem i photoshop och arrangerat dem som jag vill ha dem på layouten. Innan utskrift så la jag till lite skugga och en passande bakgrundsfärg. Utskrift på ett A4 ark.  Se där!! Nu behöver jag inte fundera på hur bilderna ska hamna bra ihop på layouten och så slipper jag massor av skärande. Nu har jag bara skurit runt om alla bilder på en gång och enkelt montera fast alla bilder på en gång.. Sen är det upp till var och en och säga om det är fusk eller inte.. ;)  

Sen var jag bara tvungen att göra en layout till månadens utmaning också. Cirklar är temat. Minst tre ska de vara och en av dem ska vara fotot. Här har jag använt ett brunt cardstock och mer av papperna från PP "Sweetness" serie. Ramarna, både kring hela layouten och runt fotot, är vit wellpapp som jag har använt två olika distressers på för att den inte ska lysa vitt- vitt.  

Detta var allt från mig denna veckan. Jag hoppas att ni haft en skön helg! Och glöm inte att ladda upp Ditt bidrag till månadstävlingen i forumet! 
~Maritha~ 

12 kommentarer:

Cina99 sa...

Jag tycker ju inte att det är "fusk" :D
Nä, du har bara visat prov på praktiskt tänkande ;)

Cornelia sa...

Fusk???? Icke.

Hur snyggt som helst!

Gillar den undre LO-n också, jättefint med cirklarna.

Mikaela sa...

det går inte o fuska i scrapbooking :) det är digiscrapping och pappersarbete i ett :D

Sara sa...

Det finns väl ingen regel som säger att alla foton ska limmas fast separat? Det är absolut inte fusk utan bara väldigt kreativt!!!!! O snyggt blev det ju oxå!!

Lousan sa...

Det är väl inge fusk.....det är SmArT!!! :D
...och fint blev det. Snyggt!
Kram Lousan

Carina sa...

Fusket blev riktigt snyggt!!! ;o)

Stephi sa...

härlig LO! super fiiin!

Morfen sa...

Fusk?! Näe vet du vad. Hybrid kallas det väl eller? :D Tycker det var supersmart och det är en ursnygg layout helt i min smak. :D

TesaB sa...

Kalasfint!!!! Häftigt att kunna få med så många foton så snyggt!!!

A'laEmmeli sa...

Tycker oxå den va supersmart och snygg! Tack för tipset och fusk det håller jag inte heller med om, visste inte att det fanns något fuskande inom scrapbooking. ;)

NHL sa...

Smart och fint! :-)

Lilla07an sa...

Näe, det är inte fusk utan alldeles utomordentlig HYBRIDSCRAP precis som flera andra också talat om här ovan.

Fortsätt hybridscrappa du, det är ju kul och som du säger väldigt lämpligt.

Ska bli spännande å se fler hybrider framöver :D

/M