måndag 10 januari 2011

Love is in the air

Nu har vi lämnat jul och nyår bakom oss och nästa scraprelaterade högtid är Alla hjärtans dag! Passande då att januaris DT-paket var fyllt med härliga papper i råååååsa! :):):) Jag gjorde genast ett kärleksfullt set till min kollega som behöver lite kärleksfull uppmuntran NU.

Pappret är från Fancy Pants Love Birds-serie och just det här härliga hjärtliga och swirliga pappret heter passande nog Sweetheart. Kortet är enkelt,då mönstret i pappret får spela huvudrollen. Sen har jag gjort en ram av die cuts från The Girl’s Paperie. Det är ett riktigt bra köp, man får massor av die cuts i olika former och kan användas i hur många sammanhang som helst.
2 hela konkarongen

Ramen är skapad genom att jag skar bort innanmätet, och fäste den på pappret med stämpeltexten på med hjälp av 3D-kuddar. Sen fick det ett lager av Crackle Accent för lite mer effekt. Stämpeln är ett annat riktigt bra köp, den kommer från ett set clear stamps från Reprint med vanliga fraser som man använder om och om igen.

2 kort detalj
Till det gjorde jag en liten ask med hjälp av denna template (bara skriv ut, klipp och montera ihop på fem mimuter!) med samma papper. Däri la jag lite chokladdragerade kakaoböner, vännens favoritgodis (vilket är helt märkligt, för fy vad det INTE är gott,..). Blomman är från Prima, liksom blinget. Kanterna är stämplade med hörnstämpeln från Parisian Anthology setet.

2 asken

När jag grävde bland mina fina die cuts i DT-lådan hittade jag också några scrappapper och FLER die cuts från The Girl’s Paprie. Så då gjorde jag ett födelsedagskort också. Stämplarna på det här kortet är också från Parisian Anthology och knappen är från Cosmo Cricket. De fina siffrorna är från Graphic 45.

Micke 30

Det var allt för mig idag. Ha en härlig vecka!
Tesa

3 kommentarer:

Maritha sa...

Så läckert både kort och ask!! Kanonfint!
Kram

Cornelia sa...

Vad du är duktig, Tesa!
Verkligen vackra saker!

Maritha sa...

Så fint! Både kort och ask.. :D