fredag 28 januari 2011

Mammas lilla utforskare

Vi har ett lite busfrö av en nu 16 månaders tjej hemma. Hon tar efter allt av storebror och har blivit en riktig klättermus och utforskare. Hon är högt och lågt och är inte av typen som vill sitta still och leka tysta lekar.När hon för en månad sedan började klättra upp i Tripp Trapp stolen och sätta sig i den medan det var bygel på så kom vi på att det nog lika bra att ta bort bygeln. Hon tycker också mycket om att gå ut i hallen och prova på allas skor, och går runt i de.


Några gånger kan det vara bra att spara på både små och stora spillbitar, ofta kan man göra enkla små layouter bara med spillbitar. Här har jag använt flera spillbitar med stansade kanter.

Papperna kommer från två olika serier från Bo Bunny, men de matchar jättebra ihop: Love Bandits och Persuasion. Från Love Bandits serien kommer Who Loves U, Stripe, Love U Deerly och Bee Mine och från Persuasion kommer My Sweet

Thickersen jag har använt för rubriken är Rockabye White från American Crafts.  Det är jättebra att använda vita thickers och så färga upp dem. Några gånger använder jag bara chalk för att färga upp thickersen medan här har jag använt turkos akrylfärg för att få den färgen jag ville ha. Till slut la jag till en söt liten  rosa hjärtbrads från  Reprint. 

- Umenorskan 

5 kommentarer:

Sophie sa...

Mycket smart att bara använda spillbitar och riktigt snyggt blev det oxå!

Maritha sa...

Så snygg.. Jag gillar allt "tomt" utrymme. Det lyfter bilderna jättebra!

Cornelia sa...

Du gör så jättefina layouter om dina barn!

Maiden sa...

Läckert!
Jag gillar åzå att skapa av spillbitar, jag vågar liksom använda mer då eftersom pappret redan är "förstört"... hi hi

Mia KL sa...

jättebra användning av scrapbitar. Jättekul att spara dessa dagliga händelser.