måndag 9 juli 2012

Måndag!

Nu är det nära semesterstängningen! Vi har stängt from onsdag den 11/7 tom fredag den 10/8. Vi kommer att plocka ordrarna i turordning när vi är tillbaka på jobbet!

Som lite plåster på såren att vi har sommarstängt, så kommer vi under den tiden ha en sommarrea! Vi måste göra lite plats inför alla nyheter som kommer till hösten!!

Vi hoppas att vi kommer att hitta lite roliga nyheter nu när vi åker på CHA, det känns helt galet att om en vecka är vi i Chicago och väntar på att mässan ska öppna!! Vi kommer att dela med oss med bilder från CHA, medan vi är där som kommer det mesta upp på facebooksidan! Har du inte hittat vår facebooksida ännu hittar du den här! Funkar inte länken kan du alltid söka fram sidan www.scrap-perra.se på facebook. Ska även lägga upp här och i andra forum så att även ni som inte har facebook får också se. Nästa veckas blogginlägg kommer från Chicago!

Veckanskiss kommer vi att fortsätta med här!!!


Denna skiss har Camilla skapat! Det går bra att tolka skissen till vilket format man vill kort, layouter, Art Journaling eller vad man vill. Hoppas att ni hittar lite tid till att skapa utifrån skissen.

Du har en vecka på att tolka och lägga en länk till blogginlägg- länka direkt till inlägget i din blogg. Av alla bidrag väljer vi slupmässigt ett bidrag som får visa sitt bidrag i vår blogg veckan därpå. Plus att alla bidrag får en lott till utlottningen vid månadens slut. Vinsten vid månadens slut är ett överraskningspaket.

Lycka till!!!
Perra

Inga kommentarer: