måndag 16 juli 2012

Måndag från Chicago....

eller söndag kväll är det när jag skriver detta inlägg men måndag morgon för er!
Vi har tillbringat två dagar i Chicago i väntan på att CHA ska börja! Chicago är en trevlig stad med mycket att titta på, dock så gör värmen strax över 30 grader att man inte riktigt orkar!!

Idag har vi varit mycket i Downtown, här ser ni mig posera vid Chicago River som går genom staden.
Vi tog en sightseeing buss genom staden och fick se massor av sevärdigheter. Vi stannade till extra vid Willis Tower som ni ser nedan, en vy från gatan och uppåt...

Willis tower eller Sears Tower med sina 110 våningar är den 8e högsta byggnden i världen! Och man får åka upp till våning 103 för att gå runt och titta. Man har en fantastisk utsikt över hela staden och Lake Michigan. Visa dagar ska du kunna se över till Micigan men idag var det disigt i horisonten så vi kunde inte göra det. 
Dessutom så har de byggt som små balkonger utanför tornet, och de är helt byggda i plexiglas så man kliver ut och har marken 412 meter nedanför! En speciell känsla!!! Här ser ni mina och Mias fötter och gatan nedanför.

Vi var runt och snokade lite där CHA kommer att vara och lyckades faktiskt titta in lite där utställarna bygger upp sina montrar!!
Entren till mässhallen...
Och här är öppningen in. Vakten var snäll och lät oss fota lite.
Så nu är det bara en dag kvar innan mässan börjar!
Vi kommer att rapportera på facebook direkt från CHA! (www.scrap-perra.se heter sidan på facebook). Vi lägger även lägga upp bilder och annat på bloggen men inte lika ofta...

Så var det dags för veckans skiss:


Du har en vecka på att tolka och lägga en länk till blogginlägg- länka direkt till inlägget i din blogg. Av alla bidrag väljer vi slupmässigt ett bidrag som får visa sitt bidrag i vår blogg veckan därpå. Plus att alla bidrag får en lott till utlottningen vid månadens slut. Vinsten vid månadens slut är ett överraskningspaket. Det verkar vara lite tunt med bidrag  men vi hoppas att ni hittar inspiration av skisserna ändå.
Lycka till!!!
Perra1 kommentar:

Marie Wisén sa...

Sååååå kul de är att följa ert äventyr. Vi är nog många som är liiiite små avis på er. Nästa år tar vi Scrap-Perras egna plan med den gröna draken på och drar över till CHA! ;)

Må så gott vänner!

Kram Marie