måndag 2 juli 2012

Måndag med massor som händer!!

Nu är det mycket som är på gång!!
Vi väntar på en leverans från USA lite nya papper men mest påfyllning! Så håll koll i webshopen,
Umenorskan har tagit sommarledigt för att hinna med allt i hennes nya hus i norge, som gäst-dt har vi Kattiz (Katarina Lundborg). Varmt välkommen!!

Vi har också blivit med kursledare så till hösten erbjuder vi massor med kurser. Det är Therese Larsson som håller kurserna i Upplands Väsby mer info på hemsidan under kurser. Vi hoppas att du finner något som passar dig i kursutbudet!

Vi startar också en ny inspiration i form av veckans skiss.
Du har en vecka på att tolka och lägga en länk till blogginlägg- länka direkt till inlägget i din blogg. Av alla bidrag väljer vi slupmässigt ett bidrag som får visa sitt bidrag i vår blogg veckan därpå. Plus att alla bidrag får en lott till utlottningen vid månadens slut. Vinsten vid månadens slut är ett översakningspaket.

Här kommer veckans skiss!!!!


Vi vill också påminna att inga ordrar kommer att plockas from onsdagen den 12/7-tom någon gång i V32 dvs andra veckan i augusti. Så passa på att beställa så ni har grejor hemma under den perioden!!

Ha det strålande gott och spana in nyheterna, kurserna och veckans skiss!!
Perra
Scrap-Perra

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Grattis till er nya Goa kursledare! Veckans skiss låter skoj! Kram

Anonym sa...

Hejsan.
Om jag inte har någon blogg, får jag vara med ändå då?

Mvh Melinda

Scrap-Perra sa...

Klart att ni får vara med, hmm får fundera ut hur vi ska lösa det då - du kan börja med att maila ett foto till oss på perra@scrap-perra.se, tack för att du ställde frågan!!!