torsdag 19 juli 2012

Inlägg från Chicago...Ranger

Jag tänkte att mitt inlägg idag i bloggen kommer att handla om CHA. Ni som har tillgång till Scrap-Perra på Facebook har sett en del bilder men vill dela med mig lite även här. Det är ju SÅÅÅ mycket som finns att visa här från CHA så vi får dela upp det lite. Jag börjar med Ranger.

Först lite "ego-bilder", både Per och mig tillsammans med Tim Holtz. Jättetrevlig och tillmötesgående. Jätteduktig på att beskriva processen och förklarar tålmodigt. Berömde Per´s slips så klart. Han har fått MASSOR av kommentarer och många foton tagna, så tack Carina Brändh som har gjort slipsen till Perra. 

En av nyheterna från CHA mässan är att Distress Stain har utökats med 3 st metalliska färger.

Det är samma färger som finns som Distress Crackle Paint.

De tidigare tagstorlekarna var #4, #6 och #8 och nu finns det även #10 och #12 (obs, ej samma sak som inch-storlekar). Massor av inspiration finns om hur dessa tags kan användas.
Här är det inspriration gjord med större tags.
En jultag gjort med tag nr 12.
Vi fick även möjlighet att span in hon som ligger bakom Dylusions-serien. Här sitter Dyan i action med att arbeta med sina produkter i montern.
Inför jul har hon släppt ett antal nya masker och stämplar som vi har beställt hem. En annan nyhet är även Art Journalbok som Dyan har designat.Även den kommer hem till Scrap-Perra.
Så här full ser Dyans art journalbok ut, undrar hur länge det skulle dröja för mig.
Massor av fint fanns att se med Dylusionsmisterna, stämplar och maskerna.
Lite jultags och annat...
Viktigt att tänka på, citatet nedan!
Massor av annan inspiration finns även att beskåda i montern. Här ser ni lite inspiration gjort av Beeswax.
Ytterligare en tavla med Beeswax.
Och ett antal canvastavlor fanns att beskåda. 
Lite andra nyheter fanns ytöver detta så ni får spana in och meddela oss om det är något ni ABSOLUT måste ha så kan vi ta hem det om vi inte redan har beställt det. Vi har även tittat på dies, dekorationer, papper och annat roligt.

Inga kommentarer: