måndag 23 juli 2012

Måndag - nästa inblick från CHA- Prima denna gång

Vi tillbringade mycket tid inne i Primas monter. Dels för att det finns såååå mycket fint där att titta på, det ser ni på bilderna vi har tagit. Men även för att Natalie Kalbach arbetade för Prima så vi pratade en del med henne och lärde då även känna Anna Dabrowska, en underbar och rolig tjej som dessutom är väldigt talangfull. Vi gjorde även en Make & Take med Donna Downey, även hon en underbar, spontan människa som har väldigt nära till skratt.

Först lite inspirationsbilder på vad deras DT-gäng har skapat och som visades upp i montern. 

Här visar MiaKL upp sin Make & Take som hon gjorde tillsammans med Donna. Det var med hennes blommor, pan pastel, canvas i form av en kaffekopp (storlek USA...) och lite burlap tyg.
Maskerna användes tillsammans med Pan Pastel och de var underbara mönster, kommer så klart till Scrap-Perra.
I montern fanns även två helt underbara tavlor som Anna Dabrowska har skapat. Det var med massor med detaljer iform av metall, blommor, snöre etc
Vi var ju tvugna att fråga hur hon har gjort dem så här beskriver hon processen för MiaKL.
Vi kommer att få ett STORT!! lass från Prima, med flera av deras pappersserier, massor av blommor och dekorationer och massor av deras masker. Visar några exempel nedan.

Härliga romantiska papper och dekorationer.
En serie som går i lite mer manligt tema, jättefina papper och färger.
Exempel på några blommor som kommer till oss.
Leverans då, vi förväntar oss att få detta i början av augusti, så när vi är tillbaka från semestern borde de finnas hos oss redan då. Åtminstonde delar av detta.

Nu är vi på väg med vår husvagn till Öland så jag hoppas att ni botaniserar i rean. En hel del beställningar har kommit men då vi har ca 2 000 artiklar i reakategorin så hoppas jag att du hittar dina favoriter fortfarande.

Vill oxå slå ett slag för vår pysselträff 1 september. Det finns fortfarande några platser kvar. Höstens schema börjar fyllas på, kommer snart gå ut med det så att ni kan planera in när ni ska träffa oss!!!

Inga kommentarer: