torsdag 5 juli 2012

Blev tok inspirerad...

när jag för några veckor sedan såg ett inlägg på Facebook från Pink Paislee om en layout som en av deras DT hade gjort. Lite sur blev jag på mig själv att jag inte hade sparat ner bilden för att ta till mig sen senare (för just då hade jag inte tid). Och när jag för någon vecka sedan råkade följa en DT som heter Stacey Young från Primas blog för jag gillade layouten hon hade gjort så blev jag väldigt förvånad att det var samma person. Så då tog jag tag i saken och liftade den. Här hittar ni hennes layout som jag har inspirerats av.

Jag valde att leka med Teresa Collins serie Spring Fling. Som bakgrund använde jag Green Brocade men mattade ner den lite med gesso som jag hade vattnar ner lite. Övriga mönstrade papper är Houndstooth och Big Dots. Under fotot har jag rivit till bitar som jag har distressat med fotfilen och sedan haft på vit gesso på kanterna lite. Även "flaggorna/banner" är gjort på samma sätt.

Massor av olika blommor och blad. Det röda är egentligen vita från början (Prima) och som jag har färgat rött med en mist från Tattered Angels. de små rosorna var även de vita men har fått ett lager Glimmer Glam på sig för att bli gröna.
Närbild på titeln, kommer från die-cut arket.
Banner är fastlimmade på två olika färger bakers twine och fjärilen är från Primas Resist canvas förpackningar (tyvärr är just den med massa fjärilar slut) och har fått ett lager pan pastel på sig.
Kan säga att jag kommer definitivt spana in Staceys blogg fler gånger.
Hoppas att du har hittat lite inspiration här!

3 kommentarer:

Moj sa...

Wow, så läcker layout!

Ett litet solsken mitt i blomsterprakten... så fint!

Kram, Jenny (Moj)

Anonym sa...

Åh så fin!! kollade in staceys sida .. wow säger jag !!!

Camilla Valborg

Pernilla ~Pillan~ sa...

Helt underbar LO! Måste kolla in hennes sida. Tack för inspirationen.