onsdag 29 december 2010

Julpåsar och grattiskort

Börjar med att visa tre julpåsar, som jag gjorde väldigt snabbt före jul. Hade funderat på hur jag skulle förpacka pengar, som skulle bli julklappar. Kuvert är så väldigt tråkigt. Marithas påsar (som hon bloggade förra söndagen) blev min räddning. Tack, Maritha, för mall och inspiration!

Jag har använt mönstrade papper från BoBunny och BasicGrey. Texten på tagsen är utstansad med quickutztången.


Har inte haft så mycket tid över i juldagarna, men nu är jag tillbaka i pysselrummet igen och det känns riktigt skönt!

Hade en beställning liggande, som det verkligen var på tiden att jag tog tag i. En tjej som fyller 40, kommer från Mora och sysslar med att renovera sitt hus. Önskemål från beställaren: Hammare och dalahäst.

Oj! Funderade länge på hur jag skulle få ihop det, men så löste jag det som så att hästen fick pryda insidan och hammaren utsidan.

Jag har använt pappren Wrapped in Chocolate och Dark Chocolate ur serien Hot Chocolate från Fancy Pants. Dubbelsidiga, perfekt matchade och grymt snygga! Jag har embossat texterna med brunt emossing powder (som finns i shopen inom kort). Det blir så fin effekt av det. Tyvärr lite för mycket blänk, när man är tvungen att fota med blixt, som här.

Band och övriga dekorartioner är mina egna.Stämpelmotivet är färglagt med tombowspennor på akvarellpapper. Här ser man också den embossade texten.Och som sagt var, hästen satte jag på insidan. Den är utskriven från datorn. Googla på dalahästar... och ni får enormt många träffar, kan jag tala om! *S*


Ja, mer blev det inte från mej just nu. Önskar er ett Gott slut på 2010 och så ses vi nästa år!
//Cornelia

5 kommentarer:

Maiden sa...

Läckert!! Dalahästen e ju super!
Kram

Petra sa...

Håler med föregående talare. Så himla läckert kort.

TesaB sa...

Vilka härliga alster!!! Snygga påsar - perfekta pengahållare!!!

Terés sa...

Jaaa, snyggt! Gillar verkligen påsarna med tagsen... Kortet blev oxå kanon. Du är så duktig tjejen!!!

Kram

Cornelia sa...

Tack snälla ni! Jag blir verkligen jätteglad av era kommentarer!