torsdag 2 december 2010

Julkort i 4 varianter...

där jag har använt ytterst få produkter. 2 olika färger på cardstock där den ljusa har fått vara basen på kortet och det lite mörkare som dekoration. Och så har jag tagit två julpapper från Ladybug & Friends The Christmas Quilt serien- Heart & Home och Under the Blankett. Och på några av korten har jag lekt med Tim Holtz Tissue Tape - Tidings.

Första kortet har jag jobbat med olika lager. Först ett mönstrat papper (baksidan på Heart & Home), sedan cardstock och sedan mönstrat papper igen. I nederkant så har jag knölat ihop lite tissue tape som jag har häftat fast (den är inte så jätteklistrig har jag märkt). Stämplarna är privata men jag har lagt två motiv ovanpå varandra avseende julbocken för att få 3d effekt. Några av hjärtarna har även fått lite 3d lack för att få struktur.

Andra kortet är väldigt enkelt, jag har klippt ut fyrkanter från Under the Blankett som jag har använt edge scrappern på och sedan tagit en grå penna och ritat slarvigt lite kanter. Lite pearls och 3d lack och så är det klart!!

Här har jag lekt med Tissue tape ännu mera. En ram runt hela kortet och lite fler rutor från Under the blankett. God jul stämpeln är egentligen en lång stämpel som jag har delat upp på två rutor, är nöjd med att jag lyckades utan kladd!!

Här är en annan variant av tissue tape som ram. Här är det baksidan på Heart & Home som är det mönstrade pappret. Stämplarna är privata.

Väldigt enkla kort men jag är nöjd med att jag lyckades få i ordning 4 kort på ca 2,5 timme samtidigt som barnen också pysslade med kort vid köksbordet.

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Härliga kort! Gillar den där julbock-stämpeln och GodJul-stämpeln på nedersta kortet.

Och jag "ruggar" nästan aldrig kanterna på cardstock sådär. Undrar varför, för det är ju jättesnyggt!

ScrapMyran sa...

Såå himla fina! Supersnygga lösningar med tejpen!