måndag 6 december 2010

Parisian Anthology revisited

Hejsan! Denna vecka tar jag en paus från julpysslandet och återvänder till vackra skira Parisian Anthology kollektionen. Först ett “bara-för-att-kort” där jag använt en av journalingrutorna från Elements-pappret. Sen har jag grävt fram lite spets från gömmorna, och stämplat text-fjärilen från stämpelsetet med Dusty Concord, jättefin lila färg!!! Hello Sunshine
Nästa kort går i brunt. Det är det jag gillar med dessa papper, att man kan bestämma själv i vilken färgskala man vill ha dem. Förra kortet fick vara neutralt med lila accenter, det här har fått ett lager av distress ink, Vintage photo och beige/bruna detaljer och vips blir det en helt annan look.
TackPappret med doily lace-mönstret heter Lovely Lace. Det veckade bandet är också från Parisian Anthology-serien och heter Ruffled Darlings. Mmmmm!!! Under blomman har jag satt en die cut från en ny favorit – Tim Holtz Sizzix die Tab & Bookplates. Blomman är från Prima och tack-stämpeln är från Reprints clearstampset Texter.
Ha en fin vecka!

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Vackert! Sååå vackert!

Och underbart för ögonen med nåt annat än jul, jul och jul!

ScrapMyran sa...

Underbara! Har precis inhandlat dessa darlings så jag insuper all inspiration jag kan få. Kul som du säger, att man liksom kan välja själv vilken färg de ska ha.

Willea sa...

Så vackra kort!!