söndag 12 december 2010

Mitt hus

Herrens Vägar äro outgrundliga.. Visst är det så?  Vem trodde, för 15 år sedan att jag skulle äga och bo i ett alldeles råååsa hus? (Numer är det faktiskt jättefint ljusgrönt.) Detta är faktiskt min 7:e bostadsadress. Det är inte så värst många. Största anledningen till det är att jag köpte ett hus redan när jag var 19 år och hade tänkt att bo där hela livet. Det gick 10 år innan jag sålde det och flyttade hit till Katrineholm. Efter lite mellanlandningar så bor vi då här. I huset som var råsa och ett plan och passade vår familj ganska bra. Eller det KOMMER att bli bra. Sen. När några av barnen har flyttat ut, just nu är det väldigt trångt med 6 personer på 104 kvadrat. Här ska jag bo tills jag blir gammal. Det är min tanke i alla fall för jag trivs väldigt bra här.

Jag har börjat min LO med en härligt ljusgul Cardstock och papper ur serien "Its your day" från FancyPants som är ett nytt märke hos Scrap-Perra. Lite vit wellpapp får snökänslan att fortsätta utanför fotot. Titeln är från PinkPaislee, Expressions Whimsies i färgen Chocolate. Bakom fotot sitter en tag med journaling, utklippt ur papperet som heter RSVP. Har klippt ut en extra blomma för att få dimension och de är ihop satta med en fin brad-pearl från Reprint. Jag har haft på -för mig- ganska många blommor från Prima. Det är de söta Pearl Penache i fägerna sunbeam och cider


Jag gjorde ett kort också av lite småbitar som blev över här. Och ett moster från Jilibean Soup tillsammans med alfabetsstickers från Jenni Bowlin. (dessa svarta ligger inte i shoppen än, men andra färger. ) 

Jag hoppas ni har en härlig söndag! 

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Härlig LO och ett riktigt kul kort!

La Vikinga sa...

Vilken fin LO! Och så tycker jag att det är lite roligt med historien bakom ens LO; varför och så vidare! Kul att läsa!

La Vikinga

TesaB sa...

Sååå FINT! Kul historia bakom också, och härligt att du trivs så bra! Layouten är bara så himla fin!