söndag 26 december 2010

3 enkla kort.

Nu är julen avklarad och jag hoppas att ni hade det lika trevligt som jag!

Jag tänkte idag bjuda på tre små enkla födelsedagskort som jag har gjort ur ett cardstock. Det första har jag skurit 20*20 cm, så de passar i mina avlånga kuvert jag har här hemma. Vikt blir det då 10*20cm. De härliga papperna jag har använt kommer från Fancy Pants - Its your Day! Det ena pappret, Cards, har härliga, färdiga rutor som fungerar bra att använda som de är. Denna passar ju bra för födelsedagar, eller nyårskortet, kanske? Det bruna pappret bakom heter Suger Dots. Banden är från mina egna gömmor.
Det andra kortet har jag vikt av den längre remsan som blev över. Det blir vikt 10*15 cm ungefär. Här är samma bruna papper, suger dots, som jag skar i en cirkel och la under det härliga genomskinliga pappret med paket i blå flock. Det ger en härlig taktil känsla över kortet. "grattis" har jag skrivit med gula Tiny Types. 

Då är det bara en liten snutt cardstock kvar. Det blir vikt 10*10 cm. Här satte jag en bit My Day som täcker nästan hela kortet. En bit suger dots får bli matta åt Jenny Bowlins härliga stjärnor. Blommorna är från Primas e-line och blingbraden är från reprint. En enkel linje kring kortet ramar in det hela. 


Sådär. Effektiv användning av ett Cardstock kallas det där.  

Jag önskar er en God Fortsättning och en härlig söndag! 

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Härliga kort och verkligen 100% utnyttjande av cardstocken! Ekonomiskt och effektivt!

Petra sa...

3 fina kort med en cardstock, härligt.