fredag 10 december 2010

Prima - Fairy Flora

Hej allesammans! Hoppas ni har det bra och inte stressar upp er allt för mycket i julstöket. Idag tänkte jag bryta mönstret lite och visa något annat än julkort =) När Prima släppte sina senaste koallektioner så sa jag till Perra att han bara måste ta in Fairy Flora och nu har jag fått möjligheten att skapa med dem - jihoo!

Som ni kan se går pappren i alla regnbågens färger och passar därför till såväl sommar som höst- eller vårfoton. Pappren i sig själva har ett något "mistat" utseende men jag har valt att förstärka detta med ännu mera mist och akrylfärg. Närmast den kladdiga cardstocken har jag använt pappret Garden Party med rivna och distressade kanter. Jag har också använt lite större "rutor" av flera av de andra pappren - Summer Stormoch Sunny Day. Som fotomatta har jag använt ett av de matchande journalingkorten. Hos Perra har du fördelen att du kan köpa ett av varje och på så sätt spara en hel del pengar.

Rubriken har jag gjort med hjälp av Alfabetmasker och Akrylfärg - kul, enkelt och billigt! Underrubriken har jag sedan skrivit med små stickers från Cosmo Cricket, gillar de nya varianterna som är transparenta .

Jag har inte använt så värst mycket dekorationer på denna LO istället har jag klippt ut en stor blomma från pappret Sunny Day, målat över ett tunt lager Crackle Accentsoch slutligen petat dit en otroligt vacker pebble, också från Fairy Floraserien.

En annan dekoration som passade fint på temat för min LO var dessa vackra fjärilar, tillsammans med lite bling blev det perfekt ;) Trevlig helg allihopa!
Kram//ScrapMyran

1 kommentar:

Cornelia sa...

Härlig skapelse!