lördag 25 december 2010

Hej då på ett tag

Så här dagen efter julafton hoppas jag att ni alla har det lugnt och skönt och passar på att koppla av. Julkorten är skickade och hemmet färdig pyntat men jag tänkte ändå visa ett par sista julalster för i år.

Är det något som hör julen till så är det ju levande ljus och jag har altrat två tändsticksaskar. Som bakgrundspapper har jag använt pappret Jack Frost från Cosmo Cricket. Runt kanten har jag dekorerat med en snöliknande penna, Puffy Velvet . Fråga mig inte hur det fungerar men man målar bara dit lite färg och sen när man värmer med embossingfönen så lyfter det - hur häftigt som helst! Änglarna är från ett klippark från INKIDO.

På den ena asken har jag dekorerat med lite Tissuetape från mr. Tim Holtz. God jul har jag skrivit med Tiny Type Alfabet, väldigt användbara bokstäver som jag använde på nästan alla mina julkort!

På den andra asken har jag använt en av INKIDOs fina julstämplar. Glitter stickles är ju nästan ett måste såhär vid jul!
Tänkte visa ett litet julkort också:

Även här har jag använt papper från Cosmo Cricket, Flurries och Jack Frost.
Detta är sista inlägget för mig på ett tag. I januari åker jag till de västsahariska flyktinlägren i Algeriet och kommer tillbaka först i mars men då blir det åka av!! Vill passa på och tacka alla er som kikar in och kommenterar det vi gör, kul att man kan inspirera! Jättemassor av kramar!! // ScrapMyran

2 kommentarer:

Dilorf sa...

Så fint det är med änglar! Jag önskar dig en härlig resa!

Cornelia sa...

Hoppas att din resa blir precis så intressant och underbar som du hoppas på!

Jättefina alster!!