fredag 17 december 2010

Mera Prima

Idag ska ni få se ytterligare en LO som jag har gjort av Primas fantastiska regnbågsserie Fairy Flora.

Som bakgrund har jag använt pappret Fairy Flora som har ett lite akvarelligt utseende. På detta har jag fäst en massa rivna pappersbitar från flera av de andra pappren, kanterna är distressade med Black Soot.

En liten närbild på mina "pappersbitar". Den vita plastdekorationen har jag klippt ut från en av primas förpackningar, mycket snyggt när bakgrundspappret lyser igenom tycker jag - och så blir det miljövänligt och billigt =) Bakom fotot har jag använt ett av journalingkorten som tillhör serien, ett bra sätt att lyfta fram fotot lite.

Rubriken har jag skrivit med Rockabye White Foam Thickers, tycker jättemycket om dessa bokstäver som bidrar med lite volym!

Sist ut en liten bild på lite dekos. Jag har använt Artisan Elements från Pink Paislee och det säger jag bara - har ni inte använt dem förut så får ni ta och införskaffa några genast! De är underbara bara som de är men man kan också färga in dem på massor av olika vis. Här har jag använt blå mist. Blomman är bara vanliga vita som jag också mistat i massa olika färger och sen har jag använt en Prima-Pebble i mitten. Det var allt för i kväll - Have a nice weekend =)
//ScrapMyran

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Riktigt snygg och med massa fint att vila ögonen på!

Maritha sa...

Så härlig!

Jag är inte jätteförtjust i Primas papper, men detta gör mig helt klart mer intresserad.. ;) Vilket upplägg och harmoni i layouten!