tisdag 7 december 2010

Julkort

Än finns det tid att göra lite julkort, så idag vill jag inspirera med ett par julkort i vintagestil. Jag har utgått från vackra mönstrade papper från BoBunny, Noel. De är papper i mustiga, klassiska julfärger med en lite sliten look - perfekt till min stil!

På det första kortet har jag använt papperna Stripe och Rejoice. Jag har dekorerat med en ram från Pink Paislee, artisan elements. Den har jag använt lite grön glimmermist på. Ordet "Rejoice" kommer från pappret med samma namn, har helt enkelt klippt ut en liten bit och fäst under ramen. Sen har jag dekorerat med en julkvist från Prima (delad) och som tyvärr har tagit slut i butiken. En liten charm i form av en julgran fick också sin lilla plats.


På nästa kort har jag också använt pappret Rejoice. Även här har jag klippt ut en liten bit med en julhälsning på. Sen har jag dekorerat med andra halvan av julkvisten från Prima samt artisan elements dekorationer, från arken Circles och Ornaments. På hörnen har jag dekorerat med små blingstenar.


Ha en härlig julscrapvecka!
/Helena

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Helt fantastiska julkort i underbar stil!

ScrapMyran sa...

Mmm ljuvligt! Vad fint det blev med de där nya dekorationerna från PP.

Carina sa...

Underbara julkort!!