onsdag 22 december 2010

Basic Grey Curio och så lite Pink Paislee

Igår njöt jag av alla ljuvliga detaljer på Helenas LO. Idag visar jag en i en helt annan stil, där jag medvetet har valt bort nästan alla dekorationer för att lägga fokus på det som verkligen är viktigt...


... nämligen denna TAND, som alltihop handlar om. Den ligger i en plastbubbla som en gång innehållit brads eller nåt.

Pappren jag har använt är alla ur Basic Greys serie Curio. Som botten har jag använt Linen, under fotona sitter Needle Lace och slutligen är pilen och den lilla remsan uppe till höger av Ophelia. Samtliga papper är dubbelsidiga och fantastiskt vackra vilken sida man än väljer!



Även om det är väldigt sparsmakat med dekorationer så tyckte jag att dessa Glazed brads ur Basic Grey Wander-serien, med trafikmotiv, kunde passa.



Ett journaling-card, också det från BG Wander, och finns HÄR har jag satt i nedre högra hörnet. Det går att öppna...


... och innanför finns lite att läsa samt en bild på Emil, som försöker visa gluggen där tanden suttit.

Och just idag fyller denna Emil, mitt bonusbarnbarn, 11 år och får då den här LO-n och en rad andra att fylla på sitt album med. Det är en väldigt uppskattad present, som räcker länge! Hela livet, faktiskt...


Och så, till sist, årets sista julkort. Det blev ett i vitt, där jag har använt mej av Pink Paislee's papper Lovely Lace ur serien Parisian Anthology. Bandet är också från butiken, men finns tyvärr inte uppe på webben ännu, och har texten "God Jul" i guld tryckt på sej. Väldigt snyggt, men syns inte så bra på bilden.
Blomman kommer från Prima och motivet är från ett papper ur mina egna gömmor.



På insidan har jag använt baksidan av samma papper. Otroligt snyggt med vita noter på ljust cremefärgad botten. Samma band håller fast värmeljusen i sitt fack.
Men som sagt var, nu blir det inga fler julkort i år!

Om bara två dagar är det julafton, tiden bara rinner iväg och jag är inte alls riktigt klar att fira jul, känns det som. Men jag hinner väl...

Ta väl hand om er i vinterkylan och så en Riktigt God Jul!
//Cornelia

2 kommentarer:

TesaB sa...

Vilken helt suverän layout!!! Fiffig idé med tanden och hur snyggt som helst. Och kortet är MAGISKT VACKERT!!!

Dilorf sa...

Jag gillar din idé med förvaringen för tanden.. Själv gjorde jag en liten påse i cellofan.. Blev bra men inte lika snyggt..