måndag 10 november 2014

Surprice in a box....och ett kort

Måndag igen och det är snart mitten av november - jösses vad tiden går fort... har massor av scrapprojekt som jag måste ta tag i. Har tänkt göra en ny adventskalender till dottern så det måste jag fixa. Sen har jag tänkt göra en God Jul -flaggsak att hänga i dörröppningen hemma förutom Project Life, tavlor och annat jag har i huvudet. Dessutom så har jag ett gäng julkort jag borde ta tag i. Tur att jag ska till Dalapyssligen i helgen så jag kan göra något där i varje fall. Någon som ska dit och vill att jag ska ta med något från Scrap-Perra så gör en beställning - välj Hämtas och skriv i kommentar att jag ska ta med det.

Idag väntar vi in en leverans. Vi hoppas att alla våra lådor kommer, tyvärr har vi fått en indikation på att inte allt kommer men då borde de komma mot mitten av veckan.

Jag hoppas att ni såg att vi hade ett erbjudande i helgen - den sågs bara via Facebook och kan säga att det kan vara värt att gilla oss på Facebook då vi kommer komma med fler erbjudanden framöver där.

OK, mitt blogginlägg idag då. För ett par veckor sedan så doktorerade en av mina kusiner och han hade en fest för att fira detta, jag kunde tyvärr inte närvara men min syster och bror åkte dit. Vi skulle ge bort manschettknappar så jag gjorde i ordning en ask att ha dem i samt ett kort. Vi hade precis fått hem Bo Bunnys härliga papper så jag valde en härlig grön nyans för både asken och kortet. I botten är det en vit låda från You Do, jag målade alla kanter med Inca Gold färgen Champagne och sedan täckte jag kanterna.

Därefter så blev det att hitta lite blommor att dekorera med. Ni ser även att jag har mistat med min älskade Gold från Color Shine Heidi Swapp. Har även dekorerat lite med Glass Beads från Prima.

Även insidan fick bli klädd av papper och så lite silkespapper i asken.
 Ett matchande kort som fick bli ganska enkelt för att låda asken visa upp sig.
 Ha en bra måndag och vecka - vi syns på onsdag igen då jag ska visa en vecka i min project life pärm där jag har lekt med Favorite Things Core Kit.

Inga kommentarer: