tisdag 1 november 2011

Presentation av Åsa aka Scraphorse...

Idag är min första officiella dag hos Scrap-Perra och därmed min första dag här i bloggen!
Det ska bli fantastiskt roligt att få vara en del av Scrap-Perra och jag tackar Mia och Perra förstroendet! Och jag hoppas att jag ska kunna ge Er mycket inspiration under min tid här.

Jag tänkte börja med att presentera mig lite:

Jag bor uppe (om man ser ur Scrap-Perras perspektiv) i Dalarna med min 'man' och våra tre barn. Jag är en riktig pratkvarn med massor av humor, och jag älskar att ha mycket på gång samtidigt. Medger motvilligt att även viss tidsoptimism brukar infinna sig emellanåt.

Jag hittade denna underbara hobby för ganska precis tre år sedan och sedan har det gått fort. Jag är helt fast, och pysslar så mycket och ofta jag kan. Ni som har små barn vet att man får ta alla tillfällen i akt för att lyckas smita ifrån de där jobbiga hushållssysslorna och istället smyga in i pysselhörnan. Ja, för all del, man behöver inte ha små barn för att behöva smita... ;0)

Jag är mer eller mindre en renodlad kortmakare, vilket också kommer att bli min huvudsakliga uppgift här hos Scrap-Perra, men jag roar mig även med lite andra småprojekt emellanåt.
Min stil är väldigt vaierande, den styrs ganska mycket av tillfälligheter och omgivningen, men jag brukar alltid lägga mycket av min tid på själva färgläggningen av motiven.

Här kommer ett litet smakprov från mig (för Ni har väl inte missat alla nya underbara Magnolia-stämplar som hittat in i butiken!):


Just den här stämpeln finns för närvarande inte i butiken, men många andra av de nya julstämplarna.

Ses snart igen!

Kram, Åsa


3 kommentarer:

Scrap-Perra sa...

Välkommen till oss!!!

TesaB sa...

Grattis till platsen! (Och grattis till Perra som fick dig! :)) Du gör fantastiska kort och det ska bli jättekul att se vad du kommer att hitta på!

Marie Wisén sa...

välkommen till oss!!!!

kram marie