måndag 7 november 2011

Ny bloggdag för lilla mig - Stafflikort med Basic Grey Picadilly!

Nu har jag bytt bloggdag till måndagar, så resterande del av november hittar ni mig här då!!

Den här gången har jag gjort ett stafflikort i orangea-färger. Eller vad säger ni om dessa helt underbara Basic Grey papper - Picadilly??
Jag har använt mig av både fram och baksida på papprena Eat at Joes samt Eggs & Bacon, så helt underbart retro!


Det lilla motivet kommer från ett ark av Pion, vilket passade kanonbra tycker jag.

Som vanligt så kan jag ju inte låta bli att dekorera med blommor på mina alster. Borde nästan utmana mig själv någon gång då jag inte får använda det :). Dessa underbara Cherry Blooms i massor med färger, är jättekul att jobba med, och lite extra kul att snurra stjälkarna. De går ju även att färga in med mister av alla de slag, eller varför inte lite Glimmer Glam eller Glimmer Glaze??


Lite smårosor fick även komplettera lite! De orangea/bruna löven är från Prima - Lovely Fabric Leaves, i tyg med en härlig höstfärg. Finns även i härligt gröna nyanser, som ni kanske sett tidigare?!

Som "stopp" på stafflikortet har jag använt mig av lite bling i vardera sida. Vad säger ni om dessa lite snyggt slipade?? De är Primas, kanonfina. Finns i shoppen i lite olika utföranden, just dessa är lite gultonade!


Jag hade lite otur när jag skapade mitt kort och lyckades få lite distress på baksidan av kortet... (Kanske inte den bästa ordningen på allt när man är mitt i skapandet...)
Hrm, men vad gör man då om inte täcker in även det med lite extra papper..., det blev väldigt snyggt tycker iaf jag! Jag skar pappret där vikningen är, så att det inte skulle bli svårt att fälla ihop sen...


Självklart har jag distressat alla kanter med Distress Ink Pad på alla papper inklusive den vita cardstocken... Walnut Stain är min absoluta favorit. Jag använder mig av en Sponge Dauber, KAN bara inte klara mig utan såna nu... Har väl sisådär 25 stycken, minst en för varje färg :)

Ni har väl inte missat novembertävlingen i forumet?? Om ni mot förmodan gjort det, gå in och kika!!!

Önskar er alla nu en fortsatt trevlig Måndag, så hörs vi nästa vecka igen!

Kram
Carina


2 kommentarer:

Susy sa...

Super snyggt, Carina!!!!

KRAM SUSY

Mia KL sa...

Snyggt kort...härliga färger