torsdag 24 november 2011

Läcker bakgrund...

som jag har skapat med Pink Paislees Mistable. Förpackningen innehåller 6 olika mönster och du får 2 av varje. Ni har sett några på bloggen tidigare, dels av mig men även av några andra DT-tjejer.

Här utgick jag från fotot, valde ett mönstrat papper (Crate - Farmhouse- Sunday Dinner) och utifrån det så valde jag färger på Distress Stain. Längst ut ser ni Pine Needle, sen är det Old paper och det röda är Fired Brick. Jag gjorde det i cirkulära mönster och bara drog distress stainen runt över det som är "resist". Ha lite hushållspapper i närheten för att torka bort det överflödiga.

Dubbla fotomattor, den vita är påse så jag kan ha dold journaling och sedan det mönstrade pappret som jag har distressat med Ingvild Bolmes Distressing Tool (som är så populär så den är restnoterad hos vår återförsäljare, ska beställa hem fler så fort det går)
Maya Art bandet (som vi har i fler färger) heter Ivory och är infärgat med samma distress stain för att matcha LOn. Vit chipboard hjärta med picket fence crackle paint. Den röda swirlen är utstansad med Tim Holtz dies Elegant Flourishes på baksidan av det mönstrade pappret (det som är rosa) och inmålad med Fired Brick Distress stain.
Blommor från Petaloo och Prima. Fjärilen är från Prima och målad med Glimmer Glam Big Apple.
Tagen är målad först med Pine Needle och sedan med Picket Fence Distress stain. Det röda bandet är även det från Maya Art, kommer inom kort upp i webshopen.
Röda My Little Shoeboe- Alpha stickers och årtalet är skrivet med Dymon.
Visst är det coolt att kunna göra mönstret i just de färger du vill!!?? Så kul!Länk

Inga kommentarer: