torsdag 16 juni 2011

Nu har jag lekt med färg...

och då är det färgglada papper. Först ut är en låda som jag har dekorerat. Det är en vanlig kartonglåda som det har varit godis i (men dessa har Perra ätit upp;). Kanterna fick vit crackle paint på sig för att inte avvika för mycket från det mönstrade pappret.

Jag har valt att leka med Sassafras Lass Mix & Mend, ursnygga papper. Ett papper räckte till alla sidorna plus locket, Delicate Olio.
På locket har jag dekorerat med lite allt möjligt. Först ett tårtpapper (vi har beställt till Scrap-Perra), vita Irene gardenblommor med gul stickers på, lite spets, hårda plastblommor från Prima samt en bit av den bård som tillhör pappret. Dessutom lite pyntestrån från Kort & Godt som ännu inte har hittat upp i butiken. Jag har valt att inte ha någon textstämpel eller text i övrigt ännu då jag inte vet vad lådan ska användas till men det får kompletteras med sen:)
Här kommer en LO med papper från samma serie. Jag har använt ett coredination cardstock papper från Basic Grey Ornate Collection som jag har ruggat lite i kanterna för att få fram mönstret. Till denna LO har jag använt i princip två mönstrade papper, Fancy Free (fram och baksida) och Free Composition (fram och baksida)
Lite närbilder på detaljer såsom blommor (Prima och Sassafras) och bårder från Flag banner. En journaling från Sassafras finns i botten också.
Reprints wellpapphjärta har fått lite vit crackle paint på sig samt lite gul mist. Stickers från stickersarket och bårder från papprerna.
Och en hög med blommor i hörnet av LOn tillsammas med en Maya Road transparans.
Det här var kul, det kommer bli fler Sassafras alster framöver...

1 kommentar:

Carina sa...

Oj vad härliga färger, både låda och LO fina. Bra jobbat!