söndag 19 juni 2011

Herr och Fru!

En arbetskamrat gick och gifte sig i all hemlighet för ett tag sedan. Så fina de var, på kortet som de MMS:ade runt till oss.. Självklart så ska de få ett kort med en hälsning i, även om den kommer i efterhand.. 

Pions papper är inte riktigt min stil, men de passar ju helt perfekt in på ett bröllopskort. Jag tog ett helt ark av Rosering och vek det mitt på bara. Enkelt och bra storlek så vi får plats med ALLA namn på jobbet.. 8) 
Om vi tar lite närmre bilder så ser man bättre. I diecut ramen som jag har färgat in med två olika distressers Bundled Sage och Antique Linen,  har jag lagt en bit av pappret Fågelsong. På ena sidans utstansade hål har jag knutit massor av organzaband. Biljetterna kommer från ett stickersark från PinkPaislee. En fågel och texten har jag skrivit med olika alfabetsark från Websters. 
De små pärlhjärtanen kommer från samma förpackning som det stora snirkliga hjärtat i nederkant av kortet. Där har jag plockat ihop en enkel bukett av olika rosor och de härliga linneblommorna, här i tre olika färger. En liten bit organzaband sticker fram där åxå..  
Jag har faktiskt ett kort till att bjuda på idag. Ett väldigt enkelt kort. Vi blev bortbjudna på middag och jag kom i sista stund på att jag inte hade ett passande kort. Så då fick det bli ett enkelt kort. Jag tog andra sidan av Fågelsong-pappret och klippte ut den så att fågeln på pappret passade in i mitten av kortet, ungefär. En annan fågel sitter med 3Dkuddar på motsatt sida, som på en blingkvist som var över från en slaktad swirl vid något tillfälle.  Ett enkelt tack med ett transparent alfabet blev jättebra! 
Jag hoppas att ni haft en bra vecka och att nästa kommer bli ännu bättre! 

1 kommentar:

Ywonne sa...

Gulligt !
Jag gillar de enkla tygblommorna som "bakgrund" till rosorna.

Tjingeling