torsdag 2 juni 2011

Enkel LO...

av sonen som växer så det knakar...vi har lite svårt att förstå att vi har en son som ska börja 2:an i höst!!! Tiden den går verkligen.

Jag har en vit slät cardstock i botten och mistat den med lite mister från Sand & Surf kitet från Tattered Angels. Sen har jag använt två mönstrade papper från MMEs Goodday Sunshine, en från "tjej-kitet" och en från "kill-kitet", de kommer upp i webshoppen senast nästa vecka.

Fotot har fått dubbla fotomattor, en vit och en beige/brun. Titeln är skriven med MLS stickers samt prima bokstäver (som är slut).
I ena hörnet har jag två av mina hemmavirkade blommor och en drös med Primas craftable 3, jag bara ÄLSKAR dessa blommor. De bruna rhinestones är Reprints Bronze, helt underbara i färgen. Sen är det lite knappar från Basic Grey och lite floss.

Och bakom den vita virkade blomman sticker det upp en nyhet, Pyntegren m kristal, grön från Kort & Godt. De finns i stora förpackningar med 24 grenar på men även i mindre förpackningar med 6 grenar i. Finns i 4 färger hos oss; grön, brun, rosa och klar. De kommer upp i webshoppen nästa vecka.
Ha en bra torsdag och hoppas att ni får vara lediga. Själva är vi på väg med husvagnen just nu och ska till Karlstad. Ska även hälsa på lite DT tjejer som bor där.

2 kommentarer:

Maritha sa...

Vi har helt klart olika syn på vad som är en "enkel LO".. 8)

Den är KANONfin. Jag gillar den massor..

Marie Wisén sa...

Perfekt komponerad, läckra detaljer!!!!

CU <3 Marie <3